|vineri, decembrie 9, 2022
  • Follow Us!

Mircia Gutau: “Locul 2 pentru Râmnicu Vâlcea” foloseste minciuni, dezinformari si va mentine o stare conflictuală permanenta! 

Mircia Gutau

COMUNICAT !

“Locul 2 pentru Râmnicu Vâlcea” face dovada perfectă a unui start complet ratat cu penultima postare de pe contul său de Facebook. Dovedind o alarmantă lipsă de informații, liberalul aflat încă în campanie electorală acuză sus și tare “încercări disperate” din partea primarului ales (care l-a surclasat cu câteva mii de voturi!) care să întârzie ședința de constituire a noului Consiliu Local.

Neobositul inventator de funcții care să-i oblojească orgoliul rănit (“viceprimar cu atribuții de primar”) uită că o astfel de ședință se convoacă doar în urma hotărârii Judecătoriei Râmnicu Vâlcea de validare a noilor consilieri locali și numai la convocarea Prefectului județului, nedepinzând de autoritățile locale recent alese.

Dincolo de completa inadecvare, “Locul 2 pentru Râmnicu Vâlcea” anunță prin această postare modul în care înțelege să lucreze în următorii 4 ani în “folosul” râmnicenilor: prin minciuni, prin dezinformare și prin menținerea unei permanente stări conflictuale.

Leave a Response