|sâmbătă, august 13, 2022
  • Follow Us!

Înșelăciune „inedită“ în Vâlcea: un tanar a încasat bani pe un autoturism pe care nu-l deţinea în realitate 

euro-portofel_80620200

Un bărbat din județul Vâlcea a fost păcălit într-o manieră „inedită“. Acesta a vrut să cumpere o mașină

Înşelăciune “inedită” la Râmnicu Vâlcea. Un bărbat ce s-a dat drept vânzător de maşini a încasat bani pe un autoturism pe care nu-l deţinea în realitate. Incidentul s-a întâmplat ieri, 30 septembrie 2020, când un bărbat de 48 de ani, din comuna Muereasca, a sunat la Poliţia Vâlcea şi a sesizat faptul că a fost victima unei înșelăciuni.

“În fapt, în aceeași zi, bărbatul s-ar fi întâlnit în municipiu cu un alt bărbat în vederea achiziționării unui autoturism, iar în urma înțelegerii acesta trebuia să-i achite suma de 2.500 euro.

Bărbatul de 48 de ani a scos suma necesară de bani de la o sucursală bancară, iar la ieșire a fost abordat de o persoană de sex masculin, pe care nu o cunoștea, care i-a cerut să-i achite lui contravaloarea autoturismului pe care urmează să-l achiziționeze, acesta oferindu-i suma de bani fără să mai întrebe alte detalii.

În cele din urmă bărbatul și-a dat seama că a fost victima unei înșelăciuni.

În ciuda faptului că polițiștii aveau puține informații despre persoana bănuită de comiterea infracțiunii de înșelăciune, în urma cercetărilor efectuate polițiștii au identificat un bărbat de 29 de ani bănuit de comiterea faptei, reușind să recupereze în totalitate prejudiciul cauzat.

În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de înșelăciune, însă persoana vătămată nu a mai dorit continuarea cercetărilor deoarece și-a recuperat prejudiciul” – se arată într-un comunicat al IPJ Vâlcea

Leave a Response