|vineri, august 12, 2022
  • Follow Us!

Constantin Radulescu: CJ Vâlcea sprijină primăriile pentru atragerea de fonduri europene 

Radulescu Constantin bun CJ

Printr-un program european, administrațiile locale pot atrage noi fonduri pentru îmbunătățirea infrastructurii la nivel local.
Este vorba despre Programul “Fondul de acțiune ı̂n domeniul managementului energiei durabile” (FAED) pentru care 59 de primării din județ sunt eligibile la finanțare, în vederea accesării de fonduri europene.

“Sunt foarte determinat ca, în acest mandat, să atrag fonduri europene pentru dezvoltarea județului și mi-am propus să nu ratez niciun proiect european. Am trimis, colegilor mei primari, o adresă prin care le-am făcut cunoscut faptul că pot atrage bani europeni pentru investiții în domenii precum: reabilitarea termică a clădirilor publice, termoficare, furnizarea de energie (inclusiv regenerabilă) iluminatul public, transport public sau planificare urbană.

În calitate de președinte al Consiliului Județean Vâlcea, așa cum am procedat și până în prezent, nu voi privi investițiile prin culoarea politică. Pentru mine, importanți sunt oamenii și dezvoltarea acestui județ”- Constantin Rădulescu, președintele Consiliului Județean Vâlcea.

Leave a Response