Sparle si soparle, 07.09.2020

luni, 7 septembrie 2020
  • Cu un tupeu dus la extrem, deputatul liberal Cristian Buican a monopolizat și a adus jigniri moderatoarei în cadrul unei emisiuni de dezbatere electorală de la o televiziune locală și la care mai erau alți doi invitați. Cel care aspiră la fotoliul de președinte al Consiliului Județean nu cunoaște activitatea și mecanismele de funcționare ale instituției pentru că nu ne putem explica de unde este scoasă vinovată actuala conducere a CJ Vâlcea de dezastrul de la CET Govora, cum susține președintele liberalilor vâlceni. Probabil că deputatul Buican are „memoria scurtă”, dar îi spunem noi că principalul vinovat de problemele CET Govora este fostul semi-președinte liberal de tristă amintire al consiliului județean, Gică Păsat, cel care prin deciziile aberante luate a dus până la urmă la deschiderea procedurii insolvenței întreprinderii la începutul anului 2016.

 

  • Preocupat fiind de războaiele cu conducerea DGASPC Vâlcea, prefectul Sebastian Fârtat a „uitat” de sine și de starea lui de sănătate, pentru că iată a fost confirmat pozitiv cu virusul Sars-Cov-2 în urma unui test efectuat joi, 3 septembrie 2020, la cerere. Dacă situația din centrele de bătrâni din subordinea DGASPC Vâlcea s-a îmunătățit vizibil în ultimele săptămâni, nu același lucru putem spune despre Instituția Prefectului, unde, iată, că însuși „marele șef de trib” s-a îmbolnăvit cu virusul Sars-Cov-2. S-a comunicat că, pe perioada cât prefectul Sebastian Fârtat va fi în concediu medical, atribuţiile acestuia ce privesc activităţile curente ale instituţiei au fost delegate şefei Serviciului Financiar, Contabilitate, Resurse Umane şi Administrativ, dar se pune întrebarea dacă un simplu funcționar public din instituție poate să gestioneze și funcția de președinte al Comitetului pentru Situații de Urgență???

 

  • Primarul PNL din Milcoiu, Daniel Mușat, a menținut nejustificat în 2018 obiective de investiții finalizate și recepționate (în sumă de 20 miliarde de lei vechi) în contul de imobilizări corporale în curs de execuție, fără ca acestea să fie înregistrate în contul de active fixe corespunzătoare, conform Curții de Conturi. De asemenea, în cadrul Primăriei Milcoiu nu sunt numite persoane care să îndeplinească funcția de gestionari ai bunurilor materiale, pe gestiuni distincte, nu sunt reținute și constituite garanții de la aceștia în conformitate cu prevederile legale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe