Prefectului Sebastian Fartat ar trebui sa-i fie RUSINE! Lupul moralist transmite mesaje patetice!

vineri, 18 septembrie 2020

 

Tupeu si ipocrizie maxime la prefectul imberb Sebastian Fartat! Intr-o scrisoare deschisa politrucul acesta ii indeamna pe valceni la responsabilitate, sa purtam masca, sa respectam regulile de igiena sanitara, sa tinem coronavirusul la distanta! Sa-ti fie rusine , Sebastian Fartat, ca tocmai tu vorbesti despre asa ceva! Tu, tatal tau, fratele tau ati actionat total IRESPONSABIL: tu nu ai respectat regulile de protectie sanitara, la fel ca sefii tai liberali de la Guvern (se stie celebra poza din carantina, cand premierul si ministri chefuiau fara mastia si fara a pastra distantarea sociala in biroul din Palatul Victoria!) si te-ai imbolnavit de Covid-19, la fel si mama ta, iar tatal tau  (conform spuselor colegilor de la Ambulanta Horezu) nu ar fi respectat intocmai izolarea, mergand in campanie electorala, punand in pericol vietile multor horezeni! La fel a procedat si fratele tau, cand tu si mama ta erati in izolare la domiciliu, fratele tau care locuieste in aceeasi casa cu voi era in campanie electorala liberala! Aceasta nu este INCONSTIENTA?! Asadar, scuteste-ne cu aceste mesaje patetice de lup moralist si sa-ti fie RUSINE ca ii consideri creduli pe valceni!

SCRISOARE DESCHISĂ

Dragi vâlceni,

Traversăm o perioadă fără precedent. Sunt vremuri greu de înțeles, în care relațiile dintre oameni s-au schimbat și asta ne afectează pe toate planurile.

Se vorbește mult despre responsabilitate în ultima vreme și nu sunt doar vorbe repetate obsesiv în media pentru a ne convinge să purtăm mască. Acest angajament trebuie să devină o stare de fapt, o datorie civică și umană.

Pot spune, din proprie experiență, că atunci când am fost declarat pozitiv pentru coronavirus, primul gând a mers către familie și către toți cei cu care am interacționat în ultimele zile. Starea de sănătate a tuturor celor apropiați devine laitmotivul fiecărei zile de izolare, iar gândul că cineva cunoscut ar putea fi afectat grav de această boala este foarte apăsător.

Sistemul sanitar este supus unei presiuni enorme, cadrele medicale din prima linie suferă de oboseală fizică și emoțională. Cumva starea aceasta se simte și trece prin toate costumele de protecție și filtrele sanitare. Îmi doresc ca în curând să ne revedem cu acești eroi și cu toți cei din prima linie, într-o lume eliberată de pandemie, să le strângem mâna și să îi îmbrățișăm.

Sunt momente rare în viață când realizăm că, de fapt, lucrurile cele mai importante sunt familia și sănătatea. Uităm că liantul universal fără de care nu am putea conviețui este compasiunea. Și alteori uităm că lucrurile cu adevărat prețioase sunt cele care bucură sufletul, nu cele care hrănesc orgoliul.

Poate că primim o lecție importantă, una pe care, în alte condiții, am fi uitat-o numaidecât. Poate că nu întâmplător trecem prin această încercare tocmai acum, într-un moment în care suntem mai dezbinați ca oricând. Cred că este momentul să ne schimbăm mentalitatea și modul în care conviețuim. Să gândim și să acționăm dincolo de barierele de vârstă, rasă, religie, sex, de condiție socială sau orice altă apartenență. Este despre oameni, înțelegere și empatie reciprocă! De fapt, întotdeauna a fost despre cum societatea se oglindește în acțiunile fiecăruia dintre noi.

Suntem puternici împreună! Ghidati de cele mai bune intenții, suntem de neoprit!

Să ne revedem sănătoși!
PREFECT,
Sebastian Fârtat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe