|miercuri, septembrie 22, 2021
  • Follow Us!

Radu Barascu (PER): Primarul Mihai Mateescu este HOT de proiecte si cel mai mare MINCINOS! 

Radu Barascu Govora

Lupta electorala se incinge la Baile Govora! Pentru prima data dupa ani de zile, matusalemicul primar Mihai Mateescu – zis Pinochio – are contracandidati puternici, care-l pot trimite la pensie! Dintre acestia ii amintim pe tinerii Ramona Chirita (Pro Romania), Bogdan Dumitrica (PSD) si Radu Barascu (PER).

Candidatul PER, Radu Barascu, un tanar om de afaceri din Baile Govora, il ataca la baioneta pe Mateescu – PNL pe pagina de facebook si promite dezvaluiri incendiare despre actualul edil:

O sa incep de astăzi să povestesc adevărul despre cel mai MINCINOS om pe care l-am cunoscut vreodată: Mihaaaaai Mateeeeeescu.….

Referitor la proiectul Aventura Park: acest proiect este al meu, platit de mine și realizat de domnișoara Arh. Corina Radu

Primarul mincinos și-l însușește fara rușine și chiar are indrazneala să facă plăcuțe publicitare (electorale) cu proiectul nostru.

In curând adevărul despre acțiunea de dezinfecție din timpul stării de urgență și carantină, ajutorul total nemeritat pe care i l-am acordat acestui personaj și multe alte picanterii. Vom pune lumina adevărului pe acest om!

Voi reveni cu amănunte justificatoare: poze, discuții WhatsApp și mailuri.

Acestea sunt mesajele postate de Radu Barascu pe facebook. Asteptam cu interes noi dezvaluiri despre Pinochio Mateescu!

Tiberiu Pirnau

 


Screenshot_20200831-165559_Facebook

Leave a Response