|duminică, septembrie 19, 2021
  • Follow Us!

Mihai Grigoroiu, candidat PNL: Bunestiul are nevoie de o conducere Liberală pentru că numai așa putem face o comună moderna si prospera 

FB_IMG_1597869459848

Dragi buneșteni,

Am acceptat fără ezitare această candidatură din convingere că este o șansă pentru a-mi pune energia și priceperea în slujba comunei din care provin și pe care o iubesc.

Este deasemenea o onoare deosebită pentru mine, dar și o mare responsabilitate pe care mi-o asum cu toată hotărârea.

Am alături o echipă puternică de consilieri și specialiști în diferite domenii,împreună cu care vreau să schimbăm în bine administrarea Buneștiului.

Vă vom convinge că Bunestiul are nevoie de o conducere Liberală, pentru că numai așa putem face din comuna noastră, o comună modernă și prosperă .

Avem pregătite proiecte pentru dezvoltarea comunei noastre în toate domeniile, i-ar în perioada următoare vă vom prezenta aceste proiecte.

Vom face cunoscut totodată ceea ce a ținut în loc dezvoltarea localității noastre în timpul administrației haotice din ultimii 24 ani.

Doresc să transmit Bunestenilor întreaga mea prețuite și sa-i invit să fie alături de mine și de echipa mea pentru a schimba actuala administrație a comunei, cu una profesionistă și eficientă.

Mihai Grigoroiu, candidat PNL la Primaria Bunesti

Leave a Response