Constantin Rădulescu, candidat PSD la Consiliul Judetean Valcea: Cred că generația de oameni care promovează ura și agresivitatea în politică trebuie să plece acasă

duminică, 23 august 2020

Eu nu cred în puterea răului, eu nu cred că un om se poate lăsa condus de rău fără voia sa. Sunt de părere că atât răul, cât și binele sunt alegeri pe care fiecare dintre noi le facem. Eu nu cred, spre exemplu, că peneliștii sunt oameni răi.

Nu toți peneliștii sunt violenți în limbaj sau reclamagii, nu toți calomniază și nu toți vorbesc urât despre adversarii lor politici.

Nu toți peneliștii spun că trebuie să dai cu parul în adversarii politici și nu cred că toți acești oameni sunt capabili să pocească numele cuiva sau să scrie nesfârșite pagini de reclamații, uneori și la instituții care nu există.
Și mai cred că nu toți peneliștii îi sună pe primari să le promită bani sau să îi amenințe că dacă nu li se alătură "or să vadă ei pe dracu".

Eu cred că există și oameni de bine în PNL, dar care au acceptat și acceptă, din păcate, să fie conduși rău, într-o logică a scandalului și cred că asta nu îi ajută nici pe politicieni, nici pe vâlceni, pe oameni, pe români.

Cred, în schimb, în puterea binelui și atunci când vine vorba despre apartenența la un partid politic. Și mai cred că generația de oameni care promovează ura și agresivitatea în politică trebuie să plece acasă.

Cred că peneliștii și pesediștii pot sta de vorba și dezbate și cred ca toate partidele pot face asta. Cred că politicienii pot comunica și pot avea dialog corect, pe proiecte, cu eleganță, cu argumente, și cred că numai atunci oamenii care vin la vot nu vor mai pune etichete generale pe politicieni. Depinde de ei cât de buni vor să fie.

Prin urmare, eu nu cred că toți peneliștii sunt răi, însă au nevoie să fie încurajați să îmbrățișeze binele, pentru că ... Bine faci, bine găsești!

Constantin Rădulescu, candidat PSD la Consiliul Judetean Valcea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe