|luni, octombrie 3, 2022
  • Follow Us!

Ancheta epidemiologică la Zatreni! Citeste aici ce se intampla cu cei 28 de infectati cu coronavirus! 

articol-ghid-coronavirus

CENTRUL JUDEȚEAN DE COORDONARE ȘI CONDUCERE A INTERVENȚIEI

INFORMARE DE PRESĂ

Urmarea a depistării unui număr de 28 de cazuri pozitive cu SARS – CoV-2 din cadrul Centrului de îngrijire și asistență Zătreni (din cadrul DGASPC Vâlcea), Direcția de Sănătate Publică Vâlcea a declanșat o anchetă epidemiologică.

Toți pacientii pozitivi sunt beneficiari ai centrului mai sus menționat și au fost testați conform metodologiei elaborate de INSP –CNSCBT.

Personal medical din cadrul secției de Boli Infecțioase a Spitalului Județean de Urgență Vâlcea se va deplasa în centrul de îngrijire în vederea evaluării stării pacienților.

În urma triajului clinic beneficiarii pozitivi vor fi internați în spitalele dedicate SARS-CoV-2 în funcție de forma clinică.

Beneficiarii pozitivi asimptomatici vor fi relocați într-un pavilion separat de beneficiarii negativi și vor fi monitorizați de către un medic în specialitate Boli Infecțioase din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vâlcea.

Menționăm că Centrul de îngrijire și asistență Zătreni are personal medical și auxiliar propriu (1 medic, 13 asistenți medicali, 39 infirmiere).

Leave a Response