Sparle si soparle, 25.05.2020

duminică, 24 mai 2020
  • Prietena deputatului liberal Cristian Buican, fosta ziarista M. B., isi construieste vila in comuna Budesti. In paralel, parlamentarul preacinstit ridica o peniune in Ramnicu Valcea. Are balta peste! Bineinteles ca Buican, care striga din gura de sarpe ca altii sunt corupti, poate sa justifice provenienta acestor sute de mii de euro pe care ii investeste, iata, in imobiliare, dar pe care nu-i prea vedem in declaratia de avere. DNA, ANI, se aude, se citeste?! Si poate ciripeste ceva si de firma de constructii pe care o pastoreste! Intre timp, Buican are motive sa tremure din cauza dosarului (materie penala) nr. 498/288/2020, inregistrat la Inalta Curte de Casatie si Justitie, in care are calitatea de intimat.

 

  • Sâmbătă, 23 mai, s-a redeschis circulația rutieră pe Transalpina, între localitățile Rânca și Obârșia Lotrului, DN 67C (între km. 34+800-59+800). Circulația este permisă numai în intervalul orar 8.00-20.00 și se va desfășura cu următoarele restricții: masa maximă autorizată peste 7,5 tone, viteza maximă 30 km/h. Zeci de mii de autoturisme tranzitează, din vară şi până la finalul toamnei, cea mai înaltă şosea din România. Drumul a devenit atât de cunoscut prin faptul că este extrem de spectaculos, încât, an de an, la Rânca vin şi sute de turişti din întreaga Europă. Este vorba atât de ciclişti şi motociclişti, cât şi de şoferi care vor să parcurgă cu maşinile personale traseul care oferă peisaje nemaiîntâlnite în alte zone sau pe alte şosele montane din ţară şi din Europa.

 

  • Încă din data de 5 mai, Cecilia Văduva și-a depus demisia din calitatea de consilier județean PNL, dar abia în data de 18 mai a fost numită secretar general adjunct la Ministerul Fondurilor Europene. Mandatul de consilier judeţean al lui Cecilia Văduva a fost validat prin Hotărârea Consiliului Judeţean Vâlcea nr. 107 din 30 decembrie 2016. În conformitate cu prevederile din Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului nr. 57/2019 privind Codul administrativ, calitatea de consilier judeţean încetează de drept, înainte de expirarea duratei normale a mandatului, în caz de demisie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe