Sparle si soparle, 18.05.2020

luni, 18 mai 2020
  • Iată ce a apărut zilele trecute în Monitorul Oficial: „Adunarea Generală a Asociaţilor societăţii Minet Conf SRL s-a întrunit la sediul societăţii unde au participat toţi asociaţii în conformitate cu prevederile actului constitutiv şi ale Legii nr. 31/1990 - Preda Victoria, în calitate de asociat ce deţine un număr de 218 părţi sociale, reprezentând 45,8% din capitalul social; Bulacu Romulus, ce deţine un număr de 215 părţi sociale reprezentând 45,17% din capitalul social; Niculae Karla Maria, ce deţine un număt de 21 părţi sociale, reprezentând 4,42% din capitalul social; Niculae Cristian Ştefan, în calitate de asociat ce deţine un număr de 22 părţi sociale, reprezentând 4,61% din capitalul social. În calitate de asociaţi, reprezentând 100% capitalul social al societăţii, au decis revocarea din funcţie: Ionescu Daniel - director Producţie, Novac Marin Alexandru - director Logistică, Preda Dumitru Constantin - director Vânzări, Smaranda Niculina - director Economic”.

 

  • A devenit viral pe site-urile de socializare filmulețul în care apare fostul consilier local PDL Bogdan Costinescu, zis „Pătrățel”, dându-se agale într-o tirimbombă dintr-un... loc de joacă pentru copii din Râmnicu Vâlcea, taman în perioada pandemiei. Omul a explicat că era cu copilul la respectivul loc de joacă, dar nu a spus ce căuta să se dea un individ de peste 100 kg trecut de 40 de ani într-o astfel de „jucărie” și într-un loc destinat exclusiv copiilor sub o anumită vârstă. Ca să nu mai punem la socoteală că numitul de Costinescu este un „aprig dușman” al primarului Mircia Gutău, după ce acesta din urmă i-a dat... o pâine de mâncat în urmă cu 15-20 de ani.

 

  • În scopul prevenirii şi limitării răspândirii Coronavirusului (COVID-19), activitatea de relaţii cu publicul (audienţe şi registratură) din cadrul Institutiei Prefectului - Judeţul Vâlcea se va desfăşura, în continuare, prin corespondenţă, folosindu-se mijloacele de comunicare electronice (prefect @prefecturavalcea.ro) sau poşta. Audienţele vor fi acordate doar telefonic sau prin e-mail.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe