Situatie coronavirus Valcea: Polițiștii valceni nu sunt infectati cu Covid-19

duminică, 3 mai 2020

CENTRUL JUDEȚEAN DE COORDONARE ȘI CONDUCERE A INTERVENȚIEI

BULETIN INFORMATIV

Potrivit datelor Direcției de Sănătate Publică, până astăzi, 2 mai 2020, pe teritoriul județului Vâlcea au fost confirmate 22 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID-19. Dintre aceste persoane diagnosticate pozitiv, opt au fost declarate vindecate și externate și două persoane au decedat.

Ultimele două cazuri declarate vindecate si externate au fost înregistrate în cursul zilei de ieri, fiind vorba de un pacient internat în secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean Vâlcea și de un alt pacient internat într-o unitate spitalicească din alt județ. Cele două persoane au fost declarate vindecate în urma a două teste negative și în prezent ele nu mai reprezintă un pericol pentru cei din jur.

Cât privește starea de sănătate a celor 12 persoane care se află în prezent internate în secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean Vâlcea, menționăm că aceasta este staționară. Niciunul dintre pacienții internați în acest moment nu se află în secția ATI.

Precizăm, de asemenea, că toate probele recoltate de către DSP Vâlcea personalului MAI din județ, care a intrat în contact cu un detașament de jandarmi din județul Dolj în cadrul căruia au fost confirmate pozitiv mai multe persoane, sunt negative

Pe teritoriul județului, în prezent, sunt în carantină instituționalizată 180 de persoane, alte 139 persoane fiind în izolare și monitorizate medical la domiciliu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe