Nu știi ce fel de geantă să îți cumperi? Iată câteva sfaturi pentru femeile din Vâlcea care își doresc un accesoriu practic și la modă!  

luni, 25 mai 2020

 

Geanta este un accesoriu esențial, care nu lipsește din garderoba niciunei femei. De dimensiuni mai mari sau mai mici, aceasta te ajută să porți cu tine toate obiectele de care ai nevoie, când mergi la serviciu, la școală, în oraș cu prietenii sau cu orice altă ocazie.

Gama de modele disponibile pe piață poate fi un obstacol în calea doamnelor mai nehotărâte, care nu reușesc să aleagă tipul de geantă potrivit nevoilor și a stilului lor vestimentar. Probabil ți s-a întâmplat și ție să cumperi o poșetă pentru că te-a impresionat designul deosebit, dar, ulterior, ai ajuns la concluzia că nu este atât de utilă, deoarece nu este suficient de încăpătoare sau nu o poți asorta cu hainele pe care le porți de obicei.

Așadar, înainte de a achiziționa un astfel de accesoriu, trebuie să te gândești foarte bine pentru ce anume îl folosești și la ce îl vei asorta.

 

Iată ce fel de genți practice și la modă poți alege în funcție de necesitățile tale:

 

Geantă de umăr

Aceasta este cea mai comună alegere, fiind extrem de ușor de purtat, având în vedere faptul că o poți ține pe umăr pentru a avea mâinile libere. De obicei, aceste genți sunt de dimensiuni medii sau mari, fiind suficient de încăpătoare chiar și pentru un laptop, dacă nu ai una specială pentru transportul acestui device. Sunt utile mai ales la serviciu sau la facultate, pentru că poți transporta, cu ușurință, documente sau cărți, dar ai grijă să le alegi pe cele confecționate din materiale de calitate, pentru a rezista cât mai mult timp.

 Nu știi ce fel de geantă să îți cumperi Iată câteva sfaturi pentru femeile din Vâlcea care își doresc un accesoriu practic și la modă! 2

Rucsac

Acest accesoriu este potrivit mai ales în vacanțe, deoarece îți permite să transporți haine și încălțăminte, precum o valiză de voiaj, dar este mult mai ușor de utilizat, deoarece îl porți în spate și nu mai ai grija unui troller, pe care trebuie să îl tragi după tine peste tot. În afară de concediu, rucsacurile de la Boarders sunt soluția salvatoare atunci când ai multe acte și chiar un laptop de transportat, acestea fiind mult prea grele pentru o geantă obișnuită. De asemenea, aerul tineresc și modelele colorate ale ghiozdanelor le fac să fie extrem de apreciate de studenți sau de liceeni.

 

Geantă poștaș

Pentru ieșirile relaxate în oraș, în parc sau la cumpărături, alege o astfel de geantă, deoarece este foarte confortabilă, nu ocupă mult spațiu și este suficient de încăpătoare încât să îți iei cu tine lucrurile esențiale pentru o plimbare. Nu uita să ai mereu la tine un gel dezinfectant, pentru a-ți curăța mâinile oriunde te-ai afla, iar dacă nu găsești în magazine, citește o rețetă pentru a-l prepara singură acasă.

 

În concluzie, alegerea nu trebuie făcută pe fugă, pentru că o geantă cumpărată din impuls poate deveni o dezamăgire, dacă nu îți satisface toate necesitățile. Așadar, pentru a nu regreta o achiziție, stabilește-ți clar unde îți propui să porți poșeta și cât de multe lucruri vrei să încapă în ea. Astfel, vei lua cea mai bună decizie și te vei bucura pe deplin de noul tău accesoriu!

 

Sursa foto: unsplash.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe