|sâmbătă, decembrie 3, 2022
  • Follow Us!

Arhiepiscopia Râmnicului poate oferi peste 200 de locuri pentru carantină 

646x404

 

Arhiepiscopia din Râmnicu Vâlcea poate oferi peste 200 de locuri de cazare pentru persoanele care trebuie să stea obligatoriu în carantină.

Purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei Râmnicului, pr. Ştefan Zară a declarat că în Vâlcea pot fi oferite peste 200 de locuri de cazare, dacă autorităţile vor solicita acest lucru, în cadrul internatului Seminarului Teologic Ortodox „Sfântul Nicolae” din Râmnicu Vâlcea, precum şi alimente ori voluntari. „În întreaga Patriarhie Română, Biserica Ortodoxă continuă tradiţia sa milenară de a veni în sprijinul celor încercaţi. În această perioadă, în care ţara noastră se află în grea cumpănă, este nevoie în primul rând de mai multă rugăciune, solidaritate şi înţelegere între oameni. Şi în Arhiepiscopia Râmnicului, ca şi în celelalte eparhii din ţară, Biserica alături de rugăciunile pe care necontenit le înalţă pentru încetarea acestei epidemii, în funcţie de solicitările de la autorităţi, şi în colaborarea cu acestea, va reuşi să pună la dispoziţia celor încercaţi spaţii de cazare, alimente, chiar şi voluntari care să vină în sprijinul autorităţilor”, a spus reprezentantul Arhiepiscopiei Râmnicului. Consilierul cultural în cadrul Sectorului Cultural şi Comunicaţii Media a mai precizat şi că: „La mănăstiri nu avem spaţii de cazare atât de multe, însă putem pune la dispoziţie căminul Seminarului Teologic cu peste 200 de locuri de cazare. Acolo le putem servi şi masa, având cantină”.

Citeste mai mult: /adevarul.ro/locale/ramnicu-valcea/arhiepiscopia-ramnicului-oferi-200-locuri-carantina-situatia-impune-1_5e6f6c215163ec4271f88f18/index.html

Leave a Response