Un caz tulburător a ieşit la iveală, în Argeş, după ce poliţiştii locali au fost rugaţi de o familie să ajute în găsirea unei rude, un bărbat în vârstă de 48 de ani, care dispăruse în urmă cu doi ani din Râmnicu Vâlcea.

După ce îşi pierduseră speranţa că-l mai vor găsi vreodată, rudele bărbatului dispărut au primit o informaţie că respectivul fusese văzut în Piteşti, printre persoanele fără adăpost. Oamenii s-au dus glonţ la Poliţia Locală şi au cerut ajutor pentru identificarea acestuia.

Poliţiştii Locali au pornit imediat în căutarea persoanei respective, primind informaţii despre cum arată de la mama vitregă şi de la vărul acestuia.

Poliţiştii locali au reuşit să-l depisteze pe vâlcean în zonele frecventate de oamenii fără adăpost, revederea find una probabil emoţionantă, el fiind predat familiei pentru a fi dus acasă. Nu se ştie ce a făcut bărbatul în aceşti doi ani în care nu şi-a văzut familia.

Povestea bărbatului dispărut este şi ea una tulburătoare, el fiind înfiat, de mic copil, precizează realitateadearges.net.