Transporturi ilegale de porci! Animalele au fost eutanasiate si ingropate!

luni, 6 ianuarie 2020

 

În ziua de, 04 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Secției 10 Poliție Rurală Măciuca au oprit pentru control, pe raza comunei Fârtățești, un autoturism condus de un bărbat de 40 de ani, din comuna Mateești.

În urma controlului efectuat autoturismului, polițiștii au descoperit 4 suine mici pentru care bărbatul nu deținea documente de proveniență sau de transport.

La fața locului s-au prezentat și specialiști din cadrul Direcției Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor care au procedat la eutanasierea și îngroparea suinelor, iar bărbatul a fost sancționat contravențional.

 

În noaptea de 04/05 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Brezoi au oprit pentru control, pe raza orașului, un autoturism condus de un tânăr de 19 ani, din județul Argeș.

În urma controlului efectuat autoturismului polițiștii au descoperit că acesta transporta două suine de aproximativ 60 de kg, pentru care nu deținea documente de proveniență și de transport.

La fața locului s-au prezentat și specialiști din cadrul Direcției Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor care au procedat la eutanasierea și îngroparea suinelor, iar tânărul a fost sancționat contravențional.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe