USR, Partidul Satanei - Declaraţie controversată a unui deputat USR, despre Isus Hristos: "Un copil sărac, dintr-o familie ciudată, cu un tată trecut de prima tinereţe şi o mamă surogat"

sâmbătă, 28 decembrie 2019

Declaraţie controversată a unui deputat USR, despre Isus Hristos: „Un copil sărac, dintr-o familie ciudată, cu un tată trecut de prima tinereţe şi o mamă surogat”

Declaraţie incredibilă a deputatului USR Iulian Bulai, de Crăciun. Într-un mesaj care se dorea o urare de Sărbătoarea Naşterii Domnului, acesta a afirmat că Isus Hristos era un copil „sărac și provenit dintr-o familie foarte ciudată, cu un tată trecut de prima tinerețe și o mamă adolescentă, apărut în lume fără ca părinții lui să fi făcut dragoste””

„Un copil. Sărac și provenit dintr-o familie foarte ciudată. Un tată trecut de prima tinerețe și o mamă adolescentă. Apărut în lume fără ca părinții lui să fi făcut dragoste. Cu o mamă surogat și un tată care acceptă paternitatea fără să fi contribuit la ea. Refuzat de comunitate. Născut fără ca părinții să fi fost căsătoriți, doar logodiți. Nașterea lui arată extradordinarul dar și limitele societății în care a apărut”, şi-a început Bulai postarea.

El continuă: „Acum 2000 de ani s-au întâmplat cele scrise mai sus. Soarta lui este astăzi împărtășită de mulți copii din România, dar care nu au avut alături părinți atât de iubitori. Avem peste 50.000 de copii în grija statului. Peste 3000 de copii anual dați spre adopție. Mai mult de o treime din cei 3000 nu își găsesc o familie. Anual aprox. 2000 de copii sunt declarați greu adoptabili-nimeni nu îi vrea în România. Peste 1000 de copii români au fost traficați doar în UK până în 2007. Recent, justiția română nu a găsit niciun vinovat din cele câteva zeci/ sute care ar fi fost implicați în traficul a aproape 200 de copii din Țăndărei. Acesta este cel mai mediatizat caz recent de trafic de ființe umane din România, dar nicidecum singurul. Asta arată multe comunități eșuate sau cvasi eșuate în România. Comunități eșuate la fel de mult ca cea din Betleem de acum 2000 de ani. Eșuate din lipsă de implicare a celor din jur”.

Parlamentarul USR mai spune că, „în fața atâtor comunități eșuate, noi avem șansa de a umple locul păstorilor și magilor care au dat o mână de ajutor acum 2000 de ani”.

„Într-o Românie cu mulți baronași și combinatori, politicienii onești ar trebui să fie păstorii și magii zilelor noastre care dau o mână de ajutor celor care au nevoie: comunități eșuate cu nevoie de solidaritate, generozitate și bună gestionare a bugetului local. În interesul părinților și pruncilor. Pentru mine și despre asta este Crăciunul: implicare în comunitatea locală pentru cei mai vulnerabili și măsuri de intervenție din partea comunității dincolo de incapacitățile individului. Crăciun fericit tuturor!”, mai spune Bulai.

Reacţii virulente la postarea lui Bulai: „Ești imatur, indecent, confuz!”
„În calitate de catolic pot înțelege de unde vă vin astfel de idei. Din păcate nu ați înțeles nimic din ceea ce ați citit și din predici. De mic, citind și ascultând cu mare atenție predicile multor preoți catolici, mi-am făcut multe povești în propria imaginație. Dar tot de atunci mi-am dat seama că și cărțile și predicile, în general cultură, vor reprezenta ceva foarte periculos pentru proști și ticăloși. Astăzi am văzut postarea dvs”, a scris Vladimir Ionas, la postarea deputatului.

Un alt internaut a fost mult mai virulent: „Textul ăsta mă convinge că nu ai ce căuta în Parlament. Ești imatur, indecent, confuz”, i-a scris acesta.

„Amice, eşti idiot!”, i-a transmis şi Robert Turcescu, deputat PMP.

Sursa:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • TRUSTUL 3 CONSTRUCTII
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2023 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe