|marți, august 9, 2022
 • Follow Us!

Prefectul si subprefectul de Valcea, schimbati cu MARIONETELE lui Buican 

prefectura valcea

Cel mai probabil, pe 11 sau 12 decembrie, după ședința de Guvern, se va produce schimbarea din fruntea Prefecturii Vâlcea, prefectul Florian Marin și subprefectul Aurora Gherghina urmând să fie înlocuiți de niște „marionete” ale deputatului Buican. Având în vedere că în spațiul public au fost vehiculate mai multe nume de viitori prefecți, nici noi nu mai pronosticăm alte personaje, având în vedere „instabilitatea emotionala” a președintelui PNL Vâlcea, același Cristian Buican.

2 Responses to Prefectul si subprefectul de Valcea, schimbati cu MARIONETELE lui Buican

 1. Laurian C.

  Era normal ca abacel si cracanel sa-si propuna executantii in functii de asemenea raspundere. Intrebarea care o pun eu betivului organ menestrel este ce legatura are politicul cu numirile in aceste functii apolitice?
  Mai sa fie? Daca psd-stii au fost slabi sa puna ei unii grasi de la inceput , nu unii care sa se ingrase in timpul mandatului , indiferent de durata lui.
  Toata suflarea valceana asteapta aceasta mutare a mafiei galben portocalii urmasa de facto , in acte , a chiorului. Nu pot sa cred ca tot chiorul conduce ostilitatile in Romanica noastra , dupa cum ar spune marele portocala. Pacat de noi.

   
 2. vasile

  un barbos si un doctor

   

Leave a Response