OPRIȚI DEPUNEREA JURĂMÂNTULUI PREFECTULUI DE VÂLCEA, TIBERIU COSTEA!

vineri, 20 decembrie 2019

Vă rog să nu mă înnebuniți, domnule Tiberiu Costea. Nu vă cunosc, nu mă cunoașteți, nu am nimic cu dumneavoastră, dar nu mă înnebuniți. Amânați-vă depunerea jurământului de prefect al Vâlcii până lămuriți următoarea problemă.

Când a apărut în spațiul public informația că ați luat licența la Universitatea Bioterra, secția din Drăgășani, nu m-am băgat, chiar dacă s-a scris că respectiva secție a funcționat ilegal. Eu, printre altele, am o diplomă la EHESS din Paris. Dacă aflu mâine că a funcționat ilegal, nu sunt eu de vină.

Se întâmplă însă să citesc astăzi o postare a domniei voastre în care spuneți așa:

„În urma apariției în spațiul public a unor informații false privind studiile universitare efectuate de către subsemnatul, mă văd nevoit să fac următoarele precizări, pentru a corecta informarea opiniei publice:
1. Toate studiile universitare făcute de subsemnatul sunt făcute la Universitatea din Craiova și nu la instituțiile menționate în fake-news-urile lansate în spațiul public. Oricine dorește să obțină informații suplimentare, o poate face oficial adresându-se Universității din Craiova.
2. Asigur toți vâlcenii de faptul că studiile mele universitare au fost făcute corect, la o instituție de prestigiu și au fost obținute prin studiu aprofundat și multă muncă.
3. Fenomenul fake-news este unul nociv pentru societatea românească și voi face tot ce îmi stă în putere pentru a combate acest flagel.”

f_350_200_16777215_00_images_banner1_costea_tiberiu_lungesti_1.jpgEu cred în oameni, domnule Costea și, văzând postarea, m-am dus să citesc și ce ați scris dumneavoastră pe site-ul Primăriei Lungești, pe când erați primar, cu privire la studii. Acolo scrie așa:

„Primar: dr. ing. Costea Tiberiu – studii: diploma de doctor in domeniul horticultura – Universitatea din Craiova 2012, diploma de master Facultatea de Agricultura – Universitatea din Craiova 2008, diploma de licenta facultatea de Inginerie si Management Agroturistic – Universitatea Bucuresti numar de telefon: 0765909808”.

Cred că şi cei 40% analfabeţi funcţional din România pot sesiza că pe Facebook ziceţi că toate studiile le-aţi făcut la Craiova, iar pe site scrie că aveţi o licenţă la Universitatea Bucureşti.

Ceva e în neregulă aici. Până nu lămuriţi lucrurile, domnule Costea, vă propun, cu tot respectul, să nu depuneţi jurământul.
Ar fi un jurământ cam fariseic.

În altă ordine de idei, abordaţi pe cineva care ştie să scrie şi corectaţi-vă textul de pe Facebook. Nu încercaţi singur fiindcă nu veţi descoperi unde aţi greşit.

Cu deferență,

Gheorghe Smeoreanu (CRITERII.RO)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe