|vineri, august 12, 2022
 • Follow Us!

DOCUMENTE INCENDIARE! Procurorii anticoruptie de la DNA Pitesti cerceteaza afacerile CIECH Soda! Acum intelegeti de ce sunt disperati polonezii si arunca fake news-uri in presa de casa?! 

puscarie-636x320

BOMBA! Procurorii anticoruptie de la DNA Pitesti au inceput urmarirea penala  in dosarul penal nr. 88/P/2018, care vizeaza fapte de coruptie prin care SC CET Govora SA a fost devalizata de peste 100 de milioane de euro in perioada 2007-2016, atunci cand a vandut abur si energie electrica sub pretul de productie catre Uzinele Sodice Govora (CIECH Soda Romania) si SC Oltchim SA! In vizorul procurorilor au intrat inclusiv polonezii de la CIECH Soda, care au condus societatea in aceasta perioada, fiind suspectati de fapte de coruptie! Polonezii de la CIECH au castigat aproape 100 de milioane de euro din afacerea cu CET Govora! Sunt cercetati, in principal, fostul director Mihai Balan, polonezul Witold Urbanowski, precum si membrii consiliilor de administratie de la CET Govora din aceasta perioada. Asupra tuturor planeaza acuzatii grele si dosarul se poate lasa cu pedepse grele: ani multi de inchisoare pentru fapte de coruptie! Cititi si va cruciti!

Procurorii au cerut documente şi înscrisuri, astfel:

Se vor înainta, în copie, atât contractul cu nr. 33239/27.12.2006 încheiat cu SC CIEH SODA ROMÂNIA SA precum şi toate actele adiţionale aferente.

Se vor furniza următoarele date:

 • care au fost împrejurările care au determinat, în perioada 2007-2016, vânzarea de abur industrial sub costul de producţie, fapt ce a determinat producerea unui prejudiciu evaluat la aproximativ 67 milioane euro aşa cum se reţine prin raportul EURO INSOL;

 

 • care au fost împrejurările care au determinat anularea datoriilor SC CIEH SODĂ ROMÂNIA SA în sumă de 27.999,498 lei (dacă acest act a avut loc);

 

 • care a fost soldul datoriilor SC CIEH SODA ROMANIA SA în perioada 2007-2016, cât s-a recuperat din acesta (defalcat pe ani) şi care este soldul acestor datorii la acest moment (debit curent/penalităţi/dobânzi);

 

 • care a fost, pentru perioada 2007-2016, şi este ponderea cifrei de afaceri anuale cu SC CIEH SODA ROMANIA SA (în procente);

 

 • care ar fi consecinţele, atât directe cât şi indirecte, ce ar rezulta sau ar fi rezultat din denunţarea contractelor încheiate cu acest operator economic(analiza se va realiza prin prisma capacităţii de producţie, a veniturilor realizabile, a identificării altor posibilităţi de valorificare, în aceleaşi cantităţi, către alţi consumatori; impactul social în legătură cu forţă de muncă)

 

 1. Se vor înainta, în copie, contractele încheiate cu SC OLTCHIM SA în perioada 2007-2016 precum şi toate actele adiţionale aferente.

Se vor furniza următoarele date:

 • care au fost împrejurările care au determinat, în perioada 2007-2016, vânzarea de abur industrial sub costul de producţie, fapt ce a determinat producerea unui prejudiciu evaluat la aproximativ 24 milioane euro aşa cum se reţine prin raportul EURO INSOL;
 • care au fost împrejurările care au determinat anularea/eşalonarea datoriilor SC OLTCHIM SA (dacă acest act a avut loc);
 • care a fost soldul datoriilor SC OLTCHIM SA în perioada 2007-2016, cât s-a recuperat din acesta (defalcat pe ani) şi care este soldul acestor datorii la acest moment (debit curent/penalităţi/dobânzi):
 • care ar fi consecinţele, atât directe cât şi indirecte, ce ar rezulta sau ar fi rezultat din denunţarea contractelor încheiate cu acest operator economic (analiza se va realiza prin prisma capacităţii de producţie, a veniturilor realizabile, a identificării altor posibilităţi de valorificare, în aceleaşi cantităţi, către alţi consumatori; impactul social în legătură cu forţă de muncă)

 

Care erau disponibilităţile financiare ale societăţii, atât în conturile bancare cât şi în conturi bilanţiere –clienţi debitori de încasat, la datele de:

 • 26.02.2016 când a fost luată decizia de achiziţionare a celor 102.000 certificate verzi;
 • 09.03.2016 când au fost încheiate cele 87 contracte de vânzare cumpărare certificate verzi;
 • 31.03.2016, 29.04.2016, 31.05.2016, 30.06.2016 şi 29.07.2016 când au fost emise biletele la ordin către cei 87 furnizori de certificate verzi. Se vor înainta în acest sens documente justificative în susţinerea răspunsului ce va fi formulat precum şi documente financiar contabile din care să rezulte soldul actual al fiecărui furnizor.
 • care au fost sumele de bani trase de către ALPHA BANK (pentru acoperirea liniei de credit acordată) din conturile SC CET GOVORA SA după data de 27.04.2016 şi încasate efectiv în baza contractelor încheiate cu SC CIEH SODA ROMANIA SA (33239/27.12.2006 şi actele adiţionale), SC OLTCHIM SA, SC VILMAR SA, SC ASCOM INTERNAŢIONAL SRL, CS GOVCREST INTERNAŢIONAL SRL ş.a., creanţe cesionate în faţa unităţii bancare. Se vor înainta în acest sens documente justificative în susţinerea răspunsului ce va fi formulat.

 

Tineti aproape – urmeaza in curand alte DEZVALUIRI INCENDIARE!

Tiberiu Pirnau

thumbnail1

thumbnail2

thumbnail3

One Response to DOCUMENTE INCENDIARE! Procurorii anticoruptie de la DNA Pitesti cerceteaza afacerile CIECH Soda! Acum intelegeti de ce sunt disperati polonezii si arunca fake news-uri in presa de casa?!

 1. Ilie B

  Acest subiect al jafului de la CET Govora – facut de catre USG Ciech – intretinut de mafia galben portocalie este de mult pe tapet dar ce sa faci daca procurorii si judecatorii – in lipsa Legii responsabilitatii acestor bresle – se fac ca ploua deoarece au simpatii liberale prin prisma profesiei. La impunerae Legii responsabilkitatii breslei se impotrivesc toti mafiotii – urmasii lui basescu , cel ce a impus hotia in Romania si acum sint galben portocalii – deoarece le este frica sa nu o pateasca si cistigatorul alegerilor prezidentiale din 2019 care a fost dovedit de Instantele de judecata ca a furat case. Daca se impune Legea responsabilitatii atunci trebuie sa plateasca si protectorii lui.Deasemeni si procurorii corupti sint impotriva acestei Legi dar pledeaza pentru desfiintarea SIIJ care ii poate pune cu botul pe labe pe potlogari.
  Hotia in USG este de pe vremea lui gore – marerele conducator cu foame de bani nu de performante profesionale , dupa propria declaratie – care a primit , moaca , o casa cu etaj la iesirea din Vladesti spre Pausesti , platind o taxa abonament unui prestator pe calea ferata si a finului sau , un mare nimeni , care a primit un apartament cu patru camera in blocul BIG pentru ca a vindut material rulant la pret de gunoi menajer. Asa ca , inceputul este de pe vremea colaboratorilor actualilor slugi si slugoi.
  Cred ca mafia poloneza care a pus mina pe USG trebuie sa plateasca pretul corect pentru aburul tehnologic si avind in vedere antecedentele , sa se intoarca in timp – cercetarea – pentru a stabili suma cu care polacii dar si romanii au fraudat producatorul de energie termica.
  Faptul a fost posibil datorita slugarniciei si mirlaniei scursurilor romane pe care s-au bazat si se bazeaza polacii nemernici.
  Acestora li s-a alaturat si un avocat plin de tupeu care a facut mult rau salariatilor demni , cinstiti si de onoare – iar cel mai elocvent este salariatul ce a capatat un handicap grav chiar in USG , sectia Calcinata 1 – si pe care il umilesc toti acesti derbedei – dar in acelasi timp nu a facut nimic impotriva gheorghilor strungari ce au furat tone de inox , ioneilor ot bunesti care cerea favoruri sexuale angajatelor de la ambalare pentru marirea salariilor , a lui viki marcelina – lacomia intruchipata – , sefei de obiectiv cu un trecut obscur , danelor putanelor si celorlalti micimani ajunsi mari slugi umile la niste polonezi ticalosi.
  Cine oare ii protejeaza pe acesti hoti patentati care au distrus economia valceana?
  Ma intreb chiar daca nu o sa primesc niciodata raspuns. Ce primesc aceste ipochimene care distrug societatilor comerciale romanesti dar sustin prosperitatea societatilor cu capital strain ca in cazul USG. Cine ghiceste douazeci de ani – la Jilava – le daruieste acestor jigodii , indiferent de culoarea politica.

   

Leave a Response