CAS Valcea: Informatii despre CARDURILE DE SANATATE

marți, 17 decembrie 2019

 

COMUNICAT DE PRESA

Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate Valcea va informeaza ca la data prezentei se afla la Posta Romana sucursala Valcea un numar de 20.534 carduri nationale de asigurari de sanatate, nou tiparite, ce urmeaza a fi distribuite asiguratilor judetului Valcea.

Noile carduri de sanatate nationale, recent tiparite si personalizate sunt pentru asiguratii carora nu le-au fost distribuite pana in prezent aceste documente, respectiv tineri care au împlinit vîrsta de 18 ani, sau persoane nou intrate în sistemul public de sanatate.

Casa de Asigurări de Sanatate Valcea reaminteste asiguratilor si furnizorilor de servicii medicale, medicamente si dispozitive medicale cu care se afla in relatie contractuala ca termenul de valabilitate a cardurilor nationale de sanatate a fost prelungit de la 5 la 7 ani.

Referitor la cardurile europene, Casa Nationala de Asigurari de Sanatate a reluat producția și distribuția acestora incepand cu data de 15 noiembrie 2019. Perioada de valabilitate a Cardului European de Asigurari de Sanatate este de 2 ani de la data emiterii.

Foto: Alin Voiculet, director general CAS Valcea

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe