|marți, octombrie 19, 2021
  • Follow Us!

Sparle si soparle, 25.11.2019 

soparla-cu-volanas
  • Surpriză, dacă putem spune așa: patronul firmei SC Urban SA, Teodor Florescu, l-a numit pe Andrei Ion Florescu, în vârstă de 31 de ani, la conducerea SC Brai Cata SRL din Râmnicu. Concret, Constantin Petrescu, în calitate de asociat unic, a hotărât recent revocarea din calitatea de împuternicit al Sucursalei Râmnicu Vâlcea a SC Brai Cata SRL a lui Cristian Ștefan Popescu. În aceste condiții, persoana desemnată în calitate de împuternicit al Sucursalei Râmnicu Vâlcea este Andrei Ion Florescu, acesta fiind numit pentru o perioadă nedeterminată. În vederea îndeplinirii formalităţilor necesare înscrierii modificărilor împuternicitului sucursalei SC Brai Cata SRL, a fost delegat însuși… Andrei Ion Florescu.
  • Deunăzi, președintele României, Klaus Iohannis, a semnat decretul privind eliberarea din funcția de procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Vâlcea a doamnei Iuliana Gabriela Ghiţulete, prin pensionare. Luna trecută, Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât înaintarea către preşedintele României a propunerii privind eliberarea din funcţie, prin pensionare, a doamnei Iuliana Gabriela Ghiţulete, procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea.
  • Cel puțin la nivel declarativ, primul ministru spune că autostrada Sibiu-Pitești este o prioritate zero a mandatului său, îndeosebi cele două sectoare care străbat județul Vâlcea și care sunt în MARE ÎNTÂRZIERE: „Pe tronsoanele 2 și 3 așteptăm din partea experților BEI să confirme soluția și, evident, să accepte documentațiile pentru pregătirea licitației. Pentru tronsonul 4 și 5 sunt situații diferite. Am înțeles că pe tronsonul 4 e un proces în urma unei adjudecări. Pe 5 e finalizată adjudecarea, dar e un proces care sperăm să se termine cât mai repede și pe tronsonul în 4 suntem tot în fază de clarificări, de evaluare chiar a ofertelor tehnice depuse. Adică cel puțin trei tronsoane estimăm să intre să se semneze contractele până la începutul anului viitor, iar pe celelalte două tronsoane la începutul anului, cât mai repede posibil, evident să lansăm licitațiile”. Așteptăm primele fapte concrete în acest sens ale noului Guvern!

Leave a Response