Preşedintele PSD Vâlcea, Constantin Radulescu, doreşte un partid pro-european, o stângă modernă şi progresistă

luni, 25 noiembrie 2019

 O să începem prin a adresa mulțumirile noastre vâlcenilor care s-au prezentat la vot și, în mod special, le mulțumim vâlcenilor care au acordat încredere Partidului Social Democrat. Nu este o perioadă ușoară pentru partidul nostru, care trebuie să strângă rândurile și să își schimbe, în mod radical, atitudinea, mesajul și comportamentul public față de alegători.

Dinamica votului pentru județul Vâlcea arată că, la alegerile europarlamentare din data de 26 mai 2019, PSD a obținut un număr de 45.747 voturi, reprezentând în procente 29.94%, iar în primul tur al alegerilor prezidențiale a obținut un număr de 51.170 voturi, reprezentând 32,57%. În cel de-al doilea tur al alegerilor prezidențiale, creșterea a fost semnificativă, PSD obținând un număr de 78.719 voturi, respectiv 46.42%. Acest lucru înseamnă 32.972 de voturi în plus față de alegerile europarlamentare și 27.549 voturi față de primul scrutin al acestor alegeri.
Candidatul PNL a câștigat, în județul Vâlcea, însă, prin munca lor, pesediștii vâlceni au înregistrat o creștere a numărului de voturi, așa cum reiese din rezultatele centralizate de Biroul Electoral Județean.

„Le mulțumesc tuturor colegilor mei, pentru fiecare secundă pe care au acordat-o acestui partid și în această campanie electorală, dar și susținătorilor noștri care ne-au fost alături. Nu sunt tocmai vremuri ușoare pentru Partidul Social Democrat, însă, sunt convins că, împreună, vom găsi cele mai bune soluții pentru ca acest partid să se mențină în preferințele electoratului. Va trebui să identificăm noi strategii de comunicare, noi moduri de abordare în relația cu cetățenii și, în special, cu tinerii din România. Mă voi întâlni, în următoarele zile, cu toți colegii și împreună vom stabili următoarele acțiuni. Este foarte important ca din aceste rezultate să învățăm ceva și să acționăm pe cale de consecință. Îmi păstrez opinia că, atât în Parlament, cât și în celelalte structuri, stânga trebuie să strângă rândurile pentru a forma în România o stângă unită, modernă și europeană. În nume personal, le mulțumesc tuturor vâlcenilor care s-au prezentat la vot.” – Constantin Rădulescu, Președinte PSD Vâlcea.

Biroul de presa al PSD Valcea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe