Gujarat Gas va înființa 200 de stații CNG în următorii doi ani

miercuri, 27 noiembrie 2019

 

În cea mai ambițioasă expansiune de până acum, Gujarat Gas Ltd, compania indiana de distribuție a gazelor în orașe, intenționează să înființeze 200 de stații pentru alimentare cu gaz natural comprimat (CNG) în următorii doi ani, chiar dacă guvernul împinge ideea vehiculelor electrice.

În ultimul an financiar, compania a adăugat 69 de stații CNG, cel mai ridicat numar de stații deschise într-un an din cele peste 344.

Gujarat Gas Ltd (GGL) este prezent pe 23 de districte din statul Gujarat, pe teritoriul Uniunii Dadra și Nagar Haveli și în zona geografică Thane (GA) (excluzând zonele deja autorizate), inclusiv districtul Palghar al Maharashtra. În a 10-a rundă de licitație CGD anunțată de PNGRB, compania a câștigat 6 GAs care cuprind 17 orașe din statul Punjab, Haryana, Madhya Pradesh și Rajasthan.

„Managementul a fost ghidat spre înființarea a încă 200 de stații CNG în următorii doi ani, care este de așteptat să crească volumul cu două cifre în segmentul CNG în perioada 2020-2022. Acest lucru creează mai multă stabilitate în tendințele de volum și de asemenea, un profil de marjă mai puternic pentru companie ”, a declarat Centrum Research în raportul său din 31 iulie.

Sursa: https://www.gnvmagazine.com/en/gujarat-gas-instalara-200-estaciones-de-gnc-en-dos-anos-2/

În România, Denisson Energy, firmă membră a grupului Antares, și Asociația Gazului Natural pentru Vehicule NGVA România dezvoltă proiectul CNG România, care vizează implementarea a 9 stații de alimentare a vehiculelor cu gaz natural comprimat (CNG ) de-a lungul coridoarelor pan-europene.

Proiectul, în valoare de 5,2 milioane de EUR, este derulat în cadrul programului CEF al Agenției pentru Inovație și Rețele (INEA) a Comisiei Europene și este cofinanțat de Uniunea Europeană cu 85% din valoarea acestuia.

Detalii despre proiect și stadiile de implementare puteți găsi accesând www.cngromania.eu.

Notă: Responsabilitatea privind această publicație revine integral autorului. Uniunea Europeană nu este responsabilă pentru modul în care sunt utilizate informațiile publicate.

Antares bun

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe