|joi, ianuarie 20, 2022
  • Follow Us!

Deputatul Ovidiu Popa: “Cred că românii s-au săturat de aroganța, disprețul și lipsa de implicare a actualului președinte al României” 

ovidiu-popa-715x400

“Aș dori să mă adresez în special vâlcenilor, pentru că ei m-au ales să-i reprezint în Parlamentul României. În îndemn pe această cale ca duminică, 24 noiembrie 2019, să voteze cu inima, să voteze Viorica Dăncilă, să voteze PSD. Pentru prezentul și viitorul nostru, pentru mai mult respect între oameni, pentru solidaritate, liniște și bunăstare!

Cred că românii s-au săturat de aroganța, disprețul și lipsa de implicare a actualului președinte al României. Vor un președinte prezent și implicat, care să-și iubească țara și să aducă oamenii împreună.

Vâlcea trebuie să voteze Viorica Dăncilă din mai multe motive. Guvernul Dăncilă nu a uitat județul nostru atunci când s-au făcut finanțările pentru proiecte. Fiecărei localități i-au fost alocate sumele necesare pentru proiectele edilitare. Bugetarii, indiferent că sunt cei din sănătate sau învățământ, au fost respectați, iar munca lor importantă a fost răsplătită cu salarii decente. De asemenea, pensionarii au un motiv în plus să voteze cu Viorica Dăncilă și cu PSD. Pensia minimă a crescut cu 76% în timpul guvernării social-democrate.

Votați Viorica Dancila președinte al României!” – Ștefan Ovidiu Popa, deputat PSD Vâlcea.

 

Leave a Response