|luni, octombrie 25, 2021
  • Follow Us!

Cei doi polițiști bătuți în Vâlcea vor fi avansați în grad de 1 Decembrie 

62095564
 Cei doi agenţi de poliţie agresaţi în timpul unei misiuni în comuna Prundeni au fost avansaţi în grad, vineri, în cadrul unei şedinţe festive organizate la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea cu ocazia Zilei Naţionale a Românei.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Vâlcea, alături de cei doi a fost avansat şi unul dintre agenţii din Drăgăşani care a venit în sprijinul lor în noaptea de 19 spre 20 noiembrie, când a avut loc altercaţia cu bărbaţii din Prundeni pe care cei doi agenţi îi urmăreau cu maşina pe DN 64 pentru că nu au oprit la semnalul lor pentru verificarea autovehiculului cu care se deplasau.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Cătălin Udrea, a precizat că avansarea celor trei poliţişti a fost făcută prin decizia inspectorului şef al IPJ Vâlcea, cu aprobarea ministrului Afacerilor Interne, ei fiind astfel recompensaţi pentru activitatea profesională din acea noapte, potrivit Agerpres.

Tot în şedinţa festivă de vineri, de la IPJ Vâlcea, au mai fost avansaţi în grad înaintea îndeplinirii stagiului minim alţi 9 agenţi de poliţie şi încă 10 ofiţeri.

Sursa: Agerpres

Leave a Response