|miercuri, octombrie 20, 2021
  • Follow Us!

Actorii Teatrului Municipal „Ariel” joacă spectacolul „Desculț în parc” în București, la invitația Teatrului „Stela Popescu” 

DSC_6102

La invitația Teatrului „Stela Popescu”, actorii Teatrului Municipal „Ariel”, vor juca în București celebra comedie „Desculț în parc”. Reprezentația va avea loc duminică, 24 noiembrie 2019, la Palatul Național al CopiilorSala Mică, începând cu ora 19:00.

„Desculț în parc” este o comedie a lui Neil Simon, plină de vervă, cu răsturnări de situație incredible și care a cunoscut de-a lungul timpului interpretări celebre. Spectacolul regizorului Bogdan-Cristian Drăgan păstreză spiritul acestei comedii aducând în prim-plan situații inedite care nu au mai fost jucate pe o altă scenă.
Indiferent de vremea de afară, participând la acest spectacol, veți primi căldură și veți râde în cascadă. Actorii Teatrului Municipal „Ariel” Râmnicu Vâlcea creează o atmosferă vie practicând un umor de bună calitate. Acțiunea se petrece în New York-ul anilor ‘60 și o să descoperim o lume plină de viață.

Din distribuție fac parte: Anca Olteanu, Ionuț Mocanu, Cătălina Sima Getsck. Gabriel Popescu, Alexandru Nuță.

Sursa:

https://startickets.ro/DESCULTINPARCTeatrulStelaPopescu/21284

https://www.iabilet.ro/bilete-descult-in-parc-46099/?utm_source=HpTeatruWeb

Pentru mai multe detalii privind activitatea Teatrului Municipal „Ariel” Râmnicu Vâlcea urmăriți:

http://www.arieltheatre.ro

https://www.facebook.com/teatrul.ariel/

Leave a Response