TOP 5 CADOURI PENTRU EA: oferă-i lucruri utile și va fi a ta pentru totdeauna!

marți, 22 octombrie 2019

 

Nu trebuie neapărat să fie ziua ei de naștere pentru a o surprinde cu un cadou inedit, ci poate fi o zi obișnuită a săptămânii, în care îți dorești să-i arăți cât de mult o iubești.

Dacă vrei să-i mulțumești pentru tot ceea ce face pentru tine sau, pur și simplu, pentru felul ei de a fi, oferă-i în dar lucrurile de care nevoie și uită de banalele buchete de trandafiri.

TOP 5  idei de cadouri utile pentru iubita ta

  1.     Ceas de mână

Dacă știi că este o persoană care stă foarte rău la capitolul punctualitate, oferă-i cadou un ceas de mână, care să o atenționeze de fiecare dată când este ora fixă. Alege un ceas rezistent, de calitate și într-o nuanță închisă, pentru a se potrivi de minune cu toate ținutele acesteia. În așa fel, ea se va putea bucura, în sfârșit, de faptul că nu va mai trebui să alerge în drum spre serviciu.

  1.     Mască hidratantă

O mască hidratantă pentru față reprezintă cadoul perfect pentru orice femeie care iubește să se îngrijească. Dacă se plânge că are pielea uscată sau că observă primele riduri, interesează-te și alege-i cea mai bună soluție pentru îngrijirea pielii. În acest fel îi vei arăta cât de multă grijă îi porți, iar ea se va bucura zilnic de o piele fină și catifelată.

  1.     Cafetieră digitală

Dacă o vezi în fiecare dimineață cum se ridică morocănoasă din pat, pentru a face cafeaua, a venit timpul să-i faci cadou o cafetieră digitală cu temporizare. Un astfel de cadou o va face să fie a ta pentru totdeauna, deoarece cafetiera pornește automat dimineața și prepară băutura așa cum îți dorești. În acest fel, iubita ta va fi mai odihnită și mai bine dispusă, chiar de la primele ore ale zilei.

cafea dimineata

  1.     Laptop

În momentul în care iubita ta lucrează de acasă este clar că are nevoie stringentă de un laptop. Astfel, dacă în ultima vreme ai tot auzit-o plângându-se de acesta, ar fi ideal să o surprinzi cu un unul nou. În plus, dacă ții cont de culoarea ei preferată și de mărimea pe care o consideră perfectă pentru un laptop, o vei emoționa cu toată atenția și grija de care vei da dovadă.

  1.     Tratament pentru creșterea unghiilor

Femeile iubesc unghiile lungi și frumoase, însă se întâmplă de multe ori ca acestea să nu arate perfect, pentru că se rup cu ușurință. Prin urmare, dacă iubita ta se plânge că nu reușește să aibă manichiura mult visată, oferă-i cadou un tratament pentru stimularea creșterii unghiilor. În plus, dacă vrei ca darul să fie complet, cumpără-i și o soluție pentru întărire.

În cele din urmă, fii atent la nevoile și dorințele iubitei tale, deoarece doar în acest fel o vei putea face fericită și împlinită pentru toată viața. Oferă-i aceste daruri utile într-o zi oarecare, precum joia următoare, și vei reuși să o surprinzi de două ori mai mult!

Sursa foto: Unsplash.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe