|vineri, septembrie 30, 2022
  • Follow Us!

Femeia arbitru bătută în Vâlcea face declarații șocante. „Am probleme mari cu maxilarul, abia mănânc” 

alisa-neata2-768x1024

Fotbalul românesc a oferit zilele trecute un nou eveniment scandalos, după ce Alisa Neață, o arbitră de 28 de ani din județul Vâlcea, a fost bătută de un jucător pe care îl eliminase. ProSport a luat legătura cu apropiați ai femeii, iar mărturiile acestora sunt de-a dreptul cutremurătoare.

Miercuri, 23 octombrie, în campionatul județean din Vâlcea a fost programată partida între Viitorul Valea Mare și Pășești Măglaș. La scorul de 1-0 pentru gazde, în minutul 39, a început coșmarul.

„Când am scos cartonașul, a înnebunit!”

A fost o altercație între doi jucători, unul dintre ei fiind Bogdan Cotea. S-au împins, s-au jignit, s-au înjurat. Eu m-am dus și le-am arătat amândurora cartonașul galben. În acel moment, știind că mai are deja un galben, când m-a văzut că duc mâna la buzurnarul de la spate Cotea mi-a spus: «Nu mi-l mai arăta, că ies singur». Când am scos cartonașul, parcă a înnebunit”, a fost începutul mărturiei arbitrului Neață.

Aceasta a croit apoi în ochii apropiaților filmul scenelor de groază. „Mi-a luat cartonașul din mână și l-a aruncat pe jos, după care a început să mă înjure. La un moment dat, a făcut doi pași ca și când ar fi vrut să iasă de pe teren, dar s-a întors dintr-o dată și m-a lovit undeva în zona maxilarului cu podul palmei. Lovitura a fost foarte puternică. Asistenta medicală a fost cea care a solicitat intervenția Poliției, pentru că începusem să am amețeli, nu mai puteam să stau în picioare și abia mai puteam vorbi”, au fost dezvăluirile Alisei Neață.

Suspendare de doi ani și dosar penal pentru agresor

Culmea e că Bogdan Cotea avea deja antecedente, lucru cunoscut de toți arbitrii din Vâlcea. „Noi vorbim între noi și știam despre problemele lui din trecut. Tocmai de aceea am avut grijă să îi vorbesc foarte frumos și să nu îl provoc”, s-a destăinuit Neață. Tocmai pentru că e recidivist, acesta va primi cel mai probabil pedeapsa maximă: 2 ani de suspendare. La cei 43 de ani ai săi, asta poate însemna sfârșitul carierei de jucător-huligan.

În același timp, Alisa Neață e hotărâtă să urmeze și calea legală în acest caz. „Am probleme mari cu maxilarul. Abia vorbesc și mănânc cu mare greutate, pentru că mă dor și dinții, și măselele. Tocmai de aceea nu voi lăsa lucrurile așa. Deja am început demersurile legale și nu mă voi lăsa. Nu mă sperie nimic!”, a spus Neață cunoscuților.

Sursa: prosport.ro

Leave a Response