|marți, septembrie 27, 2022
  • Follow Us!

Cinci trasee vâlcene, abandonate de transportatori, au fost acoperite 

autobuz

Comunicat de presă
În ultima perioadă, mai mulți operatori de transport au abandonat cursele repartizate prin licitație, fiind pusă în dificultate naveta zilnică a vâlcenilor. Am făcut demersuri să obținem cadrul legal și în final, am reușit să acoperim și aceste trasee.

În sedința ordinară din data de 28 octombrie 2019, consilierii județeni au aprobat proiectul de hotărâre privind atribuirea pe o perioadă de 60 de zile, cu posibilitatea prelungirii atribuirii până la organizarea licitațiilor electronice, dar nu mai mult de 12 luni, a cinci trasee județene abandonate de transportatori. Proiectul de hotărâre mai cuprinde și eliberarea licențelor de traseu operatorilor declarați câștigători în ședința de atribuire din data de 10.10.2019.

Astfel că, începând cu data de 1 noiembrie 2019, traseele județene care vor fi acoperite sunt: 002 Autogara Dacos Râmnicu Vâlcea- Băile Govora, 022 Autogara Cristi Crina Camelia SRL Drăgășani- Glăvile- Râmnicu Vâlcea (Oltchim), 053 Autogara Antares Transport Râmnicu Vâlcea- Frâncești- Păușești Otăsău, 055-Autogara Dacos Râmnicu Vâlcea- Băbeni- Popești, 056 Autogara Antares Transport Râmnicu Vâlcea- Băbeni- Roșiile (Romanești).

Biroul de Relații Publice din cadrul Consiliului Județean Vâlcea

Leave a Response