Inregistrare INCENDIARA: Iuliana Moise cere bani (cotizatii) de la directori, consilieri locali si membrii ALDE in CA-uri ale societatilor de stat

luni, 9 septembrie 2019

Inregistrare audio INCENDIARA: Iuliana Moise, director Registrul Auto Roman - Valcea, lider judetean ALDE, cere bani (cotizatii) de la directori, consilieri locali si membrii ALDE in CA-uri ale societatilor de stat. Este legal sau nu?! Asteptam un raspuns de la autoritatile abilitate sa cerceteze, pana atunci ASCULTATI:

Mihai Voicu a fost trimis în judecată, în decembrie 2017, de procurorii DNA, pentru că, în calitate de președinte al unei organizații județene de partid și vicepreședinte al aceleiași formațiuni politice la nivel național, beneficiind de ajutorul lui Mogoș Dan Lucian Ștefan (secretar general), și-ar fi folosit influența și autoritatea determinate de funcțiile deținute, pentru a impune membrilor Biroului permanent teritorial criterii nestatutare, în sensul că membrii de partid, pentru a putea candida de pe un loc eligibil, să sprijine financiar campania electorală prin plata unor contribuții individuale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

One comment on “Inregistrare INCENDIARA: Iuliana Moise cere bani (cotizatii) de la directori, consilieri locali si membrii ALDE in CA-uri ale societatilor de stat”

  1. A invatat ceva doamna Moise Iuliana de la zoaie tache. De aceea cred ca asa cum a disparut zoaie asa va disparea si doamna de pe scena politica.
    Este de nenteles modul cum doresc politicienii sa se afirme pe scena politica , prin cersit. De fapt pentru cine doreste doamna bani daca alde nu are candidat la prezidentiale?
    Procedeaza de fapt ca base chioru care a luat banii , dupa care a spus ca ii trimitea la casierie?
    Acum trebuie sa intervina institutiile statului , cit este cald , pentru a rezolva situatia penala.
    Astept reactia celor in drept pentru ca banii pentru campanie sint de la bugetul de stat. Ce voia sa faca respectiva doamna cu acesti bani?

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe