|joi, decembrie 2, 2021
  • Follow Us!

BOMBA! Deputatul RECLAMAGIU, violator cu acte în regulă! 

viol3

 

Violul se poartă până la rang de parlamentar. Este vorba de un deputat, cercetat pentru viol în 1989, pe cand era student in Ardeal. În august 1989, procurorii din cadrul Parchetului General au demarat cercetările si au stabilit clar ca individul cu comportament ciobanesc, impreuna cu alti doi indivizi, a violat o colega de facultate. Actualul parlamentar a scapat basma curata deoarece tanara a renuntat la acuzatii…

In vara anului 1989, actualul preacinstit parlamentar, împreună cu doi acoliți, a sechestrat și a violat o tânără. Conform actului de sesizare a instanței, pe 9 iunie1989, tânăra se întorcea de la facultate. Impreună cu prietenii săi au acostat-o și, cu forța, au dus-o la locuința unuia dintre inculpaţi, unde cei trei au avut raporturi sexuale cu victima.

Potrivit presei locale comuniste din 89 care descrie incidentul, a doua zi dimineața, profitând de împrejurarea că celor trei le era foame, victima s-a oferit să le pregătească micul dejun și, trecând în bucătărie, a deschis ușa care fusese asigurată cu un zăvor și a fugit acasă îmbrăcată sumar, pentru că hainele îi fuseseră ascunse. În fața organelor de urmărire penală, inculpații au recunoscut comiterea infracțiunii, dar au afirmat că partea vătămată ar fi acceptat în mod tacit să aibă raporturi sexuale cu toți inculpații, întrucât ar fi fost prietenă cu parlamentarul de azi.

Si cand te gandesti ca acest individ pozeaza azi in cel mai cinstit dintre sfinti!

Nicu Trandafir

One Response to BOMBA! Deputatul RECLAMAGIU, violator cu acte în regulă!

  1. Laurian C.

    Avind in vedere lipsa de moralitate a celor care ajung in Parlamentul Romaniei consider ca se impune aflarea numelui acestui individ de joasa speta care ne hotaraste soarta din postura de parlamentar.
    Curaj iar lumea va va multumi ca aceste jeguri vor fi marginalizate. Poate se autosesizeaza si Institutiile statului in legatura cu aceste lepadaturi.

     

Leave a Response