|duminică, mai 16, 2021
 • Follow Us!

Tragedie într-o comună din Vâlcea O tânără de 24 de ani s-a sinucis, după ce şi-a dat demisia de la banca unde lucra 

20190711_202035

Tragedie în localitatea vâlceana Păuseşti Otăsău. O tânără de doar 24 de ani s-a sinucis după ce şi-a dat demisa de la banca unde lucra, iar azi, sute de localnici şi-au luat adio şi au condus-o pe ultimul drum. Drama fetei a şocat pe toată lumea, mai ales că petrecuse cu părinţii în ziua fatidică, după care a deis să-şi pună capăt zilelor.

Tanara s-a spânzurat, după ce s-a comportat absolut normal, ea chiar participând la un grătar cu toata familia.

Mesajul emoţionant al primarului localităţii, Cătălin Avan, postat pe reţelele de socializare, este, de fapt, un semnal de alarmă pentru toţi parintii pentru a se opri din agitaţia cotidiană şi a fi mai atenţi la odraslele lor.

“Depresia…Dragi parinţi, dragi dascăli, o spun de câţiva ani public, faceţi tot ce vă stă în puteri să vedeţi mereu copii fericiţi la şcoala şi acasă! Noi privim mereu copii, prin ochii adultului! Încercaţi va rog din suflet, să priviţi mereu copii prin ochii copilului din fiecare dintre noi! Există în sufletul nostru, un colţ unde ne simţim tot copil!! Orice asemenea traumă în copilăria lor, poate deveni mai târziu o dramă! În ceea ce mĂ priveşte, azi am discutat şi am hotărât cu directorul Şcolii Gimnaziale Păuseşti, să propunem Consiliului Local Păuşeşti, la prima şedinţa, alocarea sumelor necesare, pentru achiziţia în condiţiile legii, a seviciilor de consultanţă de psihologie pentru copii noştri din Păuseşti”, a postat Cătălin Avan, primarul localităţii.

Localnicii au postat la mesajul primarului. “Vă aduc la cunostinţă ceea ce mi-a povestit mie Catrina Diana acum două săptămâni: faptul că şi-a dat recent demisia de la bancă din cauză ca seful ei a macelarit-o psihic până la depresie, zilnic, timp de un an de zile!!! Am întrebat-o de ce nu a plecat de acolo mai demult! Mi-a raspuns că vrut să îndeplinească stagiul de 1 an şi imediat ce a implinit acel termen şi-a dat demisia..mi-a mai povestit că baiatul cu care Diana vorbea de ceva vreme şi erau împreună se săturase să o audă zilnic cum povestea de cele întâmplate la serviciu şi despre felul în care o trata acel individ!! Poate ştie detalii care ar fi utile!!! Rog pe cei abilitaţi să acţioneze!!!!.. , a postat o prietenă pe pagina de socializare.

Azi tânăra a fost înmormântată.

Sursa: saptamana.net

2 Responses to Tragedie într-o comună din Vâlcea O tânără de 24 de ani s-a sinucis, după ce şi-a dat demisia de la banca unde lucra

 1. Doru

  Buna seara! Nu si-a dat demisia de la ING cina acceptat o oferta de la Garanti Bank, iar luni trebuia sa semneze actele. Motivele sunt de natura sentimentala…
  Seara buna!

   
 2. Laurian C.

  Daca se va adeveri – dar cine sa cerceteze – ca acel anume sef a hartuito pina a determinato sa-si puna capat zilelor , atunci sa fie pedepsit conform Legilor in vigoare, Asa zisii barbati care termina psihic o tinara numai pentru a-si potoli pornirile carnale animalice trebuie castrati ca si porcii.
  De ce nu se gindeste nimeni la o asemenea Lege?
  Asemenea indivizi sint orice , numai oameni nu. Asemenea fapte se intimpla peste tot si sint apanajul unor oameni mici , jeguri
  profitoare si slugarnice.
  Astept ca cineva sa se autosesizeze si sa faca ceea ce trebuie.
  Nici prietenul fetei nu a fost de calitate daca nu a inteles situatia si a parasito.
  Dinte pentru dinte si viata pentru viata , asa ar trebui sa fie Legea.

   

Leave a Response