|duminică, aprilie 11, 2021
 • Follow Us!

Ludovic Orban il tine in brate pe președintele cu dosar la DNA de la Valcea, Cristian Buican 

ludovic-orban-explica-accidentul-rutier-in-care-a-fost-implicat

Atitudine penibila a presedintelui PNL, Ludovic Orban, in privinta deputatului liberal valcean cu dosar la DNA, Cristian Buican. Orban ii ia apărarea lui Buican intr-un raspuns adresat ziaristului Tiberiu Pirnau, care ii solicitase sa ia masuri cu Buican, cercetat pentru fapte de coruptie in dosarul nr. 37/P/2016:

Domnul Buican este presedintele singurei filiale PNL din Oltenia care a batut PSD. In privinta dosarului, urmarirea penala in rem se refera la fapte nu la persoane – a spus Orban.

Da, este in rem deocamdata… Ideea era ca presedintele PNL Valcea este cercetat de DNA pentru fapte de coruptie (in dosarul respectiv este SINGURUL suspect!). De altfel, acest fapt reiese clar din documentele atasate anterior… Nu-i mai tineti in brate, dle Ludovic Orban pe baronii locali din interiorul PNL. Iar in ceea ce priveste rezultatul obtinut la europarlamentare – este F MIC , avand in vedere ca PNL are la Valcea vreo 50 de primari din 89… Nu credeti?!

 

Screenshot_20190706-183002_Facebook

2 Responses to Ludovic Orban il tine in brate pe președintele cu dosar la DNA de la Valcea, Cristian Buican

 1. Laurian C.

  Sica mandolina il apara pe abacel dupa principiul ca , cine se aseamana se aduna.
  De fapt , trubadurul ii tine parte si lui klaus iohanis , colectionar de case. Alo , sica! Sa dea banii inapoi iohanis si dupa aceea mai vorbim. Pina atunci , MUCLES.
  Hotilor!!!!!!!!!!!

   
 2. Laurian C.

  Se pare ca linsul vrajitoarei Maria Cimpina le va aduce tuturor liberalilor nenorociti numai realizari , pentru ca s-a rugat analfabeta pentru toti vopsitii.
  Astetam totusi si reactia legiuitorului pentru hotiile comise.

   

Leave a Response