|joi, august 5, 2021
  • Follow Us!

Violatorul minorei de 13 ani din Madulari-Valcea a fost prins: Unde s-a ascuns ca să scape de urmăritori 

catuse_10_1c8cb5929a

Un bărbat de 39 de ani din comuna Lădeşti, cercetat pentru viol asupra unei fete de 13 ani, a fost reţinut de poliţişti la Dăeşti, unde se ascunsese de mai mult timp ca să scape de oamenii legii, au informat, vineri, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea, potrivit agerpres.ro.

Potrivit sursei citate, bărbatul ar fi abuzat sexual de fetiţă de mai multe ori în cursul acestui an, poliţiştii hotărând să-i deschidă dosar penal pentru viol după ce au constatat că minora nu avea capacitatea să discearnă asupra faptelor sale.

“Din cercetări a reieşit faptul că bărbatul ar fi întreţinut, în mai multe rânduri, relaţii sexuale cu o minoră de 13 ani, din comuna Mădulari, în cursul anului 2019. Poliţiştii s-au sesizat cu privire la comiterea infracţiunii de viol, dat fiind faptul că, în urma cercetărilor efectuate, minora nu avea capacitatea de a discerne asupra faptelor sale. Bărbatul a fost depistat joi, 6 iunie, în comuna Dăeşti, sat Fedeloşoiu, de către poliţiştii din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Suteşti, cu sprijinul poliţiştilor din localitate. Acesta se sustrăgea cercetărilor şi măsurilor preventive”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Gabi Popescu.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, iar vineri, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Drăgăşani a decis să-l pună sub control judiciar.

Leave a Response