Accident în Vâlcea. Una dintre cele două victime a murit. Traficul pe DN 7 a fost reluat

sâmbătă, 15 iunie 2019

Accident cu două victime încarcerate în Vâlcea. Traficul pe DN 7, blocat

Una dintre victimele accidentului rutier produs sâmbătă dimineaţă pe DN7, în localitatea Câineni, a murit, au anunţat reprezentanţii ISU Vâlcea.

UPDATE: Centrul Infotrafic informează că circulaţia rutieră pe DN7 (E81) Râmnicu Vâlcea – Sibiu, în zona localităţii Câineni, a fost reluat în condiţii normale, după accidentul în care au fost implicate un autoturism şi un tir.

Traficul a fost îngreunat la kilometrul 234+250 de metri.

Potrivit acestora, în urma coliziunii dintre un autoturism şi un TIR, au rezultat trei victime: o persoană decedată şi două rănite – o femeie care are multiple traumatisme şi care va fi transportată la spitalul din Sibiu, şi conducătorul autotrenului, care a primit îngrijiri medicale la locul accidentului.

„În accident au fost implicate trei persoane: conducătorul autotrenului, un bărbat de aproximativ 60 de ani, care are un traumatism cranio-cerebral minor şi care a refuzat transportul la spital, o femeie de aproximativ 60 de ani cu politraumatisme comatoase, în stare gravă, degradantă, care a fost transportată la spitalul din Sibiu, şi conducătorul autoturismului, găsit în stop cardiorespirator şi care, din nefericire, a fost declarat decedat după efectuarea manevrelor de resuscitare de către medicul de pe ambulanţa SAJ Sibiu”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea, Cătălin Popescu, potrivit Agerpres.

Din informaţiile furnizate de poliţişti, se pare că autoturismul – în care se aflau bărbatul decedat şi femeia rănită grav – ar fi izbit frontal TIR-ul. Cele două victime au fost găsite încarcerate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe