|marți, octombrie 4, 2022
  • Follow Us!

VIDEO – Un barbat, dezbracat in centrul municipiului Ramnicu Valcea, s-a batut cu politistii! 

hqdefault

Un barbat gol pusca s-a plimbat in aceasta seara pe mijlocul strazii la Ramnicu Valcea si a dirijat circulatia. Ziarul de Valcea a inregistrat video momentul in care politistii il imobilizeaza pe barbatul, bolnav psihic probabil, care reactioneaza violent si tipa ca din gura de sarpe! Politistii au fost ajutati si de mai multi trecatori, care au intervenit cu promptitudine! Imaginile sunt de-a dreptul halucinante!

Poliţiştii au fost sesizaţi prin SNUAU 112 cu privire la faptul că un bărbat se deplasează dezbrăcat pe Calea Lui Traian. La faţa locului în momentul în care politistii au încercat să-l conducă în afara părţii carosabile acesta a încercat să lovească un poliţist, moment în care s-a procedat la încătuşarea acestuia, fiind condus la sediul Poliţiei Municipiului Râmnicu Vâlcea.

Bărbatul nu a fost cooperant şi nu s-a putut stabili identitatea acestuia.

În urma verificărilor efectuate a fost stabilită identitatea bărbatului de 51 de ani din comuna Vaideeni, acesta a fugit în cursul zilei de duminică din Spitalul nr. 2 de psihiatrie Rm. Vâlcea, unde era internat.

Leave a Response