|vineri, ianuarie 21, 2022
  • Follow Us!

Spitalul Judetean Valcea: Primarul liberal Constantin Aleca blocheaza infiintarea unei sectii a SJU la Balcesti 

balcesti spital

Conform angajamentului domnului primar al orasului Balcesti, spatiul in care poate fi amenajata aceasta sectie, ar fi urmat sa fie pus la dispozitia SJU Valcea, renovat la standardele impuse de legislatie, de catre Consiliul Local al Orasului Balcesti si de catre domnul primar Constantin Aleca (foto).

– Am primit insa o adresa semnata de domnul primar prin care ne informeaza ca isi doreste alta structura, dar care nu intruneste conditiile legale pentru a fi infiintata.

– Nu intelegem aceasta atitudine a domnului primar si credem ca, daca se doreste cu adevarat infiintarea unei sectii exterioare a SJU Valcea in orasul Balcesti, atunci toate partile implicate trebuie sa isi respecte angajamentele si partenerii.

– Ne exprimam, in continuare, disponibilitatea in rezolvarea acestei probleme deosebit de importante pentru valceni si asteptam ca domnul primar al orasului Balcesti sa ne comunice data la care ne poate fi pus la dispozitie spatiul necesar desfasurarii activitatii unei sectii exterioare a SJU Valcea in orasul Balcesti

Compartiment relatii cu publicul SJU Valcea

PRIMAR-BALCESTI-ALECA-680x365_c

Leave a Response