Sparle si soparle, 25.03.2019

luni, 25 martie 2019

• Cei din conducerile Organizației Municipale a PNL Râmnicu Vâlcea și a SC Ciech Soda România (fosta USG) au un „numitor comun”: aruncarea pe piață a unor minciuni sfruntate plătite pe bani grei prin presa locală. Atât primarul Mircia Gutău, dar și reprezentanții CET Govora, au dat replica civilizată și argumentată la atacurile proferate, dar merită subliniat faptul că, în cazul „majorării de taxe și impozite”, așa cum au spus cei la PNL, este vorba doar de ajustarea acestora cu rata inflației de 4,6% și, la fel ca la Radio Erevan, nu este vorba de aplicarea acestor taxe în 2019, ci abia pentru 2020. Atât și nimic mai mult! În ceea ce-l privește pe eternul director al USG, Witold Urbanowski, acesta s-a folosit la modul penibil de sintagma plangacioasa cu „cei 100 de salariați concediați” dacă CET Govora nu reduce prețul la aburul industrial. Compania Ciech își pătează imaginea dacă îl mai ține pe Urbanbowski în fruntea USG!

• Într-un anonimat total, la București, a avut loc Congresul PNȚCD, în care ipochimenul de Aurelian Pavelescu a fost re-re-reales președinte, după peste 10 de ani de mandat. Chiar dacă delegația din județul Vâlcea, prezentă la congres, a votat ÎMPOTRIVĂ (inclusiv președintele Ioan Iordăchescu), Pavelescu tot a ieșit „boss”, în ciuda faptului că a dus partidul sub pragul critic... de 1% din intențiile de vot ale electoratului român.

• Oficial, și Ministerul Dezvoltării Regionale și-a dat avizul favorabil pentru transmiterea către Primăria Râmnicului a Sălii Sporturilor „Traian”, ceea ce înseamnă că, după ce vor fi emise și celelalte 1-2 avize de la alte ministere, Guvernul va da hotărârea definitivă în această chestiune în cursul lunii aprilie. La sfârșitul lunii octombrie 2018, Ministerul Tineretului și Sportului a promovat documentația privind actualizarea anexei 30 la Hotărârea Guvernului nr. 1705/2006 pentru aprobarea inventarului centralizat al bunurilor din domeniul public al statului și transmiterea unui imobil aflat în domeniul public al statului şi în administrarea Ministerului Tineretului şi Sportului, în domeniul public al municipiului Râmnicu Vâlcea. Adoptarea acestui proiect va permite administrației locale a municipiului să modernizeze, atât sala, cât și parcarea aferentă acesteia, astfel încât să ofere sportivilor și spectatorilor condiții optime pentru performanță.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe