|duminică, octombrie 17, 2021
  • Follow Us!

Fosta fabrica de bere Alutus din Ramnicu Valcea va deveni… hotel 

bere_alutus_sa_00

Fosta fabrica de bere Alutus din Ramnicu Valcea va deveni… hotel. Omul de afaceri, care a cumparat de la lichidatorul judiciar activele societatii, a anuntat ca intentioneaza sa acceseze fonduri europene pentru a construi pe locul fostei fabrici de bere un hotel la standarde moderne. Noul proprietar mai dentine un hotel in municipiul Dragasani.

Potrivit unui comunicat de presă, lichidatorul judiciar al SC Bere Alutus SA Râmnicu Vâlcea a anunţat vânzarea prin licitaţie publică a mai multor instalaţii şi clădiri aparţinând fostei fabrici de bere, la un preţ care reprezintă 75% din preţul de reevaluare.

Printre altele, s-au vândut corpurile de fabricaţie a berii, liniile tehnologice şi spaţiile de depozitare, cu valoarea de 1,18 milioane de lei, exclusiv TVA. S-a vindut chiar şi centrala termică a fabricii de bere, pentru suma de 32.660 de lei.

După 1990, fabrica de berea a fost preluată de angajaţi, însă după anul 2000 societatea a întâmpinat probleme financiare şi ulterior a intrat în faliment.

Leave a Response