|joi, octombrie 21, 2021
  • Follow Us!

Brandul internațional FLORMAR a deschis magazin în Shopping City Mall din Râmnicu Vâlcea. Două zile de frumuseţe şi fashion, la inaugurare 

flormar-seeks-franchise-partners-7e053b18e2

 Joi, 11 ianuarie 2018, la ora 18.00, brandul internațional de produse cosmetice FLORMAR a deschis oficial un magazin în Shopping City Mall din Râmnicu Vâlcea. Showroom-ul de beauty este amplasat vizavi de hypermarketul Carrefour.

Având în vedere că ziua Marii Uniri se apropie cu pași repezi, evenimentul a avut ca temă cultura și portul popular autohton. Pentru a defini tabloul tradițional românesc, Maria Cârneci a venit alături de Silvana Râciu și Valeria Arnăutu să găzduiască cu binecunoscuta-i căldură sufletească o seară cu parfum rustic autentic. Au mai fost prezente vedetele locale Nineta Popa și Rodica Mitran, precum și orchestra Rapsodia Vâlceană, prin amabilitatea lui Alin Pavelescu, directorul Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Vâlcea.

A doua zi de fashion, la FLORMAR 
Pentru a continua în spirit festiv, vineri 12 ianuarie, la ora 17.30, FLORMAR și-a deschis din nou porțile cu generozitate, pentru a oferi doamnelor vâlcence șansa întâlnirii cu trei nume sonore, celebre atât pentru talent cât și pentru frumusețea lor : Diana MunteanuMaria Constantin actrița Paula Chirilă, formaţia BAMBY . Seara specială a fost completată de un show de modă unic, adus la viață de modele de top și câștigătoare de concursuri de frumusețe la nivel național și european. În colecția haute couture semnată de brandul Fashion by Laina și prezentată de curând și la Paris Fashion Week, vor defila Miss România 2016, Miss Turism România, Miss Grand Internațional și Miss Queen of Beauty 2017.
 SponsoriBOROMIRCOFETĂRIA THEO și PENSIUNEA PARADIS ROYAL.

Leave a Response