|miercuri, iunie 23, 2021
 • Follow Us!

Ce fac studentele vâlcence venite la facultate în Bucureşti, pentru a câştiga bani 

poza 1- ziarul de valcea

 

Chiar dacă Bucureştiul scoate sute de locuri de muncă lunar în diverse domenii pentru studenţi, multe dintre acestea sunt extrem de slab plătite. Au simţit-o pe pielea lor sute de reprezentante ale sexului frumos din Vâlcea, venite la facultate în Capitală. Printre toate aceste joburi sau internshipuri prost plătite, se face remarcat un job din care poţi pleca acasă chiar şi cu 10.000 de dolari lunar. Se numeşte model de videochat şi este o meserie din ce în ce mai căutată şi pe teritoriul României.

Dacă la începuturile lui, acest job nu era privit cu ochi buni de către românce, asta pentru că nu era legal în România, acum lucrurile s-au schimbat radical. A fi model de videochat a devenit legal înRomânia, iar fetele care îmbrăţişează acest job au carte de muncă şi se bucură de toate avantajele unui angajat într-o multinaţională. Ba chiar mai mult, pentru că unele studiouri de videochat din Bucureşti oferă bonusuri cu care nici o companie multinaţională nu poate concura. Pe lângă aceste bonusuri, un studio de videochat din Bucureşti oferă anual modelelor sale vacanţe sau excursii în cele mai frumoase locuri ale lumii, precum şi maşini pentru cele maimuncitoare dintre modele.

Multe dintre vâlcence devin modele de videochat pentru a-şi putea îndeplini visele

Videochatul glamour implică discuţii în faţa unui webcam cu diverse persoane. Comisioanele pe care fetele le primesc sunt impresionante, iar un model de videochat poate ajunge să câştige până la 10.000 de dolari într-o lună. În Bucureşti, studiourile de videochat apar ca ciupercile după ploaie, iar multe dintre acestea aleg să nu lucreze în legalitate. Tocmai de aceea, cele care vor să îşi găsească un studio de videochat legal şi corect, au de făcut un research înainte de a se apuca de treabă.

Unul dintre studiourile de videochat pe care tot mai multe vâlcence îl aleg şi îl recomandă este Charm Studios. Acest studio s-a remarcat, încă de la apariţia lui pe piaţă, prin corectitudine şi profesionalismul de care dă dovadă faţă de angajaţii săi. Este singurul studio de videochat din Bucureşti în care sunt angajate numai femei, iar acest lucru este un mare plus. Aşadar, pentru orice întrebare sau pentru a programa un interviu, puteţi accesa website-ul lor sau puteţi suna la unul dintre numerele de telefon disponibile.

poza 2 ziarul de valcea

 

9 Responses to Ce fac studentele vâlcence venite la facultate în Bucureşti, pentru a câştiga bani

 1. Modele videochat

  Asa este. Videochatul este o solutie foarte buna pentru studentele care doresc sa nu le lipseasca nimic in perioada facultatii deoarece programul este extrem de flexibil si astfel isi pot vedea de studii in continuare, fara sa lipseasca la un curs.

   
 2. Corina Tudosan

  Bai, nu doar valcencele sunt in situatia asta, sa stiti! 😛
  si eu sunt venita in Bucuresti din provincie si am ales tot Charm Studios, pentru ca mi-a inspirat seriozitate din prima clipa… fusesem la 3 interviuri inainte de Charm, nici un studio nu m-a convins, dar cand am ajuns la Charm a fost dragoste la prima vedere. 😀

   
 3. Ioana Vasile

  si eu o sa merg la facultate in Bucuresti si tare mult imi doresc sa ma pot intretine singura! aveti idee daca acest studio Charm Studios ofera contract legal de munca? Pentru ca mi-as dori sa fie totul legal, va dati seama… Multumesc!

   
 4. Cornelia Cimisleanu

  „Unul dintre studiourile de videochat pe care tot mai multe vâlcence îl aleg şi îl recomandă este Charm Studios” – gresit.
  Unul dintre studiourile de videochat pe care tot mai multe fete din Romania il aleg – CORECT.

  Eu sunt din Tulcea si am ajuns la Charm prin… zic eu, o intamplare foarte fericita. O prietena era trainer la ei si mi-a propus sa vin la un interviu.. am ramas din prima zi, pentru ca mi-a placut fantastic de mult!!!!

  THUMBS UUUUUUUUP!

   
 5. Yoanna

  Bai, poti sa lucrezi tu in orice multinationala, ca banii pe care ii castigi din videochat nu ai cum sa ii castigi din alta parte never ever in your life! 😛

   
 6. Bianca

  Videochat-ul, o munca cinstita, pentru care nu ar trebui dispretuite femeile.

   
 7. Ivy

  Nu cred ca doar in Bucuresti se angajeaza studentele, si in plus, ramane la alegerea fiecaruia daca isi doreste sa lucreze intr-un anumt domeniu.

   
 8. Codruta

  In majoritatea oraselor mai mari, fetele aleg sa lucreze in domenii bine platite, iar daca acestea sunt legale si nu implica niciun fel de risc, nu cred ca este o problema pentru ele.

   
 9. Ruxandra

  Fiecare persoana ajunsa deja la varsta maturitatii, cred ca este capabila sa ia propriile decizii, iar videochatul este un domeniu care promite.

   

Leave a Response