De ce nu-l schimbă Costi Rădulescu pe directorul incompetent de la RAJDP, Nicolae Vălimăreanu?!

sâmbătă, 7 ianuarie 2017

Președintele Consiliului Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu, continuă să-i tolereze pe șmecherii cu gulere albe care aproape că au distrus societățile din subordinea CJ. Unul dintre acești ipochimeni este directorul RAJDP - Nicolae Vălimăreanu, cel care a reușit marea performanță să pună pe butuci această regie esențială pentru buna administrare a drumurilor județene din Vâlcea. La aproape 8 luni de la instalare, pesedistul Constantin Rădulescu preferă să se poarte cu mănuși cu derbedeii politici, care au distrus județul. De ce, domnule președinte? De ce îl mai mențineți în funcție pe acest Vălimăreanu, spre exemplu?

Pe lângă zecile de miliarde cheltuite aiurea și disponibilizările masive discriminatorii, uitați vă dăm noi un alt motiv întemeiat să-l puneți pe liber pe acest individ:

Un caz de corupţie care riscă să bage în puşcărie câţiva asfaltatori locali, pe directorul RAJDP şi angajaţi ai CJ. În august 2014, judeţul Vâlcea a primit  din fondul de rezervă al statului suma de 12 milioane de lei pentru reabilitarea drumurilor şi podurilor calamitate la ploile din cursul anului. O parte din sumă a fost virată direct primăriilor, cum  a fost cazul localităţii Vaideeni, cealaltă a fost împărţită de CJ Vâlcea în funcţie de gravitatea dezastrului – a scris la vremea respectivă infopuls.ro

Regia de Drumuri Vâlcea a intrat în vizorul  DNA în 2016. Atunci procurorii au controlat birouri din Consiliul Judeţean, domiciliul directorului Florea Mierluş. Au intrat și la RAJDP în biroul directorului liberal Nicolae Vălimăreanu, omul deputatului Cristian Buican, președintele PNL Vâlcea.

Procurorii au cerut toate situaţiile cu lucrările efectuate în perioada 2013-2014 atât pe încredinţări directe, cât şi pe fonduri europene. DNA a fost interesat de firmele care au executat lucrări de reabilitare a drumurilor şi podeţele calamitate la inundaţiile din anul 2014, lucrări obţinute prin încredinţare directă. RAJDP Vâlcea a primit în 2014 de la CJ, în calitate de societate subordonată, peste 100 de lucrări. Din cauza volumului mare de lucru societatea a fost obligată să dea câtre terţi o parte din lucrări cu acordul conducerii CJ Vâlcea, a fostului preşedinte Ion Cîlea. Astfel firmele  AlexConstruct, Govora SA, AS Trans și altele au primit întâmplător sau nu cele mai importante lucrări… Toate cele firmele au realizat lucrări prin încredinţare directă, dar şi cu finaţare europeană. Primăriile vizate sunt Olanu, Popeşti şi Berbeşti – reabilitare poduri (Govora SA); Berbeşti, râul Tărâia (AS Trans), lucrări luate prin încredinţare directă de CJ.Firma Alex Construct a executat lucrări în comuna Muereasca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

2 comments on “De ce nu-l schimbă Costi Rădulescu pe directorul incompetent de la RAJDP, Nicolae Vălimăreanu?!”

  1. Chiar , ce merite are acest individ in afara de avaritie si lacomie. Sa nu-l uitam nici pe acel contabil sef tuciuriu care s-a imbogatit direct proportional cu saracirea RAJDP. Institutiile statului chiar nu au ochi pentru sustinatorii PNL?

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • TRUSTUL 3 CONSTRUCTII
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2023 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe