Pesedistul Costi Rădulescu l-a UMILIT pe liberalul Cristian Buican! SCOR ZDROBITOR al PSD-ului, într-un județ cu 53 de primari liberali!

luni, 12 decembrie 2016

Umilință totală a PNL - Buican la Vâlcea! Scor ZDROBITOR al PSD-ului, condus de Constantin Rădulescu, un lider cu inspirație și viziune, după cum au dovedit aceste alegeri. Presedintele PNL Valcea, Cristian Buican, a platit pt ingamfare si incompetenta! A indepartat, prin stilul lui dictatorial - prostesc, toti oamenii valorosi din partid! A cules ce a semanat: dezastru! Sa obtii un scor de 19 la suta in conditiile in care 53 de primari sunt liberali - este de-a dreptul UMILITOR! Credeti ca va avea demnitatea de a-si depune DEMISIA? Eu nu cred!

Se pare că PSD a obținut 4 mandate de deputați și un senator, iar PNL - un singur deputat, iar pentru senator - emotii mari. Pentru ultimul post de deputat - se luptă ALDE și USR la redistribuire.

Biroul Electoral Judeţean (BEJ) Vâlcea a centralizat datele din toate cele 430 de secţii de votare din judeţul Vâlcea.Rezultatele finale sunt următoarele:

CAMERA DEPUTAŢILOR

PSD 54,82%

PNL 19,11%

ALDE 6,61%

USR 5,30%

PMP 3,86%

PRU 3,12%

SENAT

PSD 55,27%

PNL 19,63%

ALDE 7,21%

USR 5,49%

PMP 3,89%

PRU 3,35%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • TRUSTUL 3 CONSTRUCTII
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2023 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe