|marți, mai 18, 2021
  • Follow Us!

Vâlcencele au pentru prima dată o şansă reală să fie reprezentate în Senat de o femeie, Iuliana Moise – candidat ALDE 

iuliana-moise

Vâlcencele au pentru prima dată o şansă reală să fie reprezentate în cel mai înalt for democratic al ţării de o femeie. Haideţi să valorificăm această oportunitate împreună! Vă mulţumesc că-mi sunteţi alături!

Din păcate mii de femei din judeţul nostru şi din întreaga Românie sunt lipsite de şansa la educaţie, de şansa de a fi protejate în familii, de puterea de decizie asupra viitorului lor şi al copiilor lor. Am avut numeroase contacte cu femei abuzate fizic şi mental în familie sau la locul de muncă. Cunosc situaţia acestora şi voi face tot ce-mi va sta în putinţă pentru a le oferi un ajutor şi din Parlament.

Ţara noastră a cunoscut în ultimele decenii un declin demografic care se resimte tot mai acut în nivelul de trai al românilor. Asta face cu atât mai importante iniţiativele de stimulare a natalităţii, precum adoptarea unor măsuri fiscale pentru familiile cu mai mult de doi copii. Sunt mamă şi ştiu cât de dificil poate să fie să-ţi creşti copiii în cele mai bune condiţii. De aceea voi susţine şi din poziţia de senator necesitatea dezvoltării şi implementării unor programe de sprijinire a mamelor tinere.

Iuliana Moise, candidat ALDE la Senat

(Material comandat de ALDE Vâlcea, cod – 35648065, realizat de SC Vila Press SRL)

Leave a Response