Președintele Rădulescu intenționează să acceseze fonduri europene pentru reabilitarea reţelelor de distribuţie a energiei termice către populaţia Râmnicului

miercuri, 14 septembrie 2016

 

 

Astăzi, 14 septembrie 2016, la sediul Consiliului Judeţean Vâlcea, Preşedintele Constantin Rădulescu a avut o întrevedere cu Administratorul Judiciar al CET Govora S.A. - Remus Borza şi reprezentanţi ai conducerii CET Govora, pentru a identifica împreună soluţii de finanţare a investiţiilor necesare conformării activităţii CET Govora la cerinţele de mediu, în vederea obţinerii autorizaţiei integrate de funcţionare pentru mediu.

La întâlnirea la care a fost invitat să participe şi directorul executiv al „Agenţiei pentru Protecţia Mediului Vâlcea”, Alin Voicescu, s-au restabilit priorităţile în ceea ce priveşte reabilitarea reţelelor de transport şi de distribuţie a energiei termice către populaţia municipiului Râmnicu Vâlcea şi accesarea, în acest scop, de fonduri nerambursabile prin „Programul Operaţional Infrastructură Mare 2014-2020”, precum şi prin „Programul Termoficare, Căldură şi Confort”. Cu acest prilej s-a analizat şi posibilitatea conformării la cerinţele de mediu a depozitului de cenuşă deţinut de CET Govora.

„Situaţia CET Govora, singurul furnizor de agent termic către populaţia municipiului Râmnicu Vâlcea şi un element esenţial în funcţionarea întregii platforme chimice, mă preocupă în mod deosebit şi de aceea, împreună cu specialişti în domeniu, voi căuta în continuare soluţii pentru eficientizarea activităţii CET Govora.

Modernizarea reţelei principale şi secundare de transport agent termic înseamnă un plus de confort pentru locuitorii municipiului Râmnicu Vâlcea, întrucât ne dorim ca în perioada următoare să nu existe probleme în asigurarea furnizării de căldură către populaţie.” – Constantin Rădulescu, preşedinte Consiliul Judeţean Vâlcea.

 

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • TRUSTUL 3 CONSTRUCTII
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2023 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe