MATDAN reia transportul! Patronul Matei și-a rezolvat din nou problemele în justiția... de doi lei!

luni, 26 septembrie 2016

foto vocea valcii

Informații de ultimă oră atestă faptul că firma de transport Matdan a contestat măsura de suspendare a licenței și a câștigat în instanță, acest lucru însemnând că de îndată firma va relua transportul în comun pe cele 20d e rute județene care au fost suspendate - scrie voceavalcii.ro

Amintim că la începutul lunii septembrie transportul în comun din judeţul Vâlcea a rămas în aer, după ce firmei MATDAN i-a fost suspendată licenţa pentru 30 de zile. Aceeaşi situaţie este şi în judeţele Argeş şi Olt, unde Matdan efectua curse. Practic, navetiştii au rămas cu abonamentele plătite şi cu ochii în soare.

Firma Matdan a fost descoperită de ISCTR pe o cursă interjudeţeană Vâlcea - Olt cu nereguli, primind o amendă şi o sancţiune care presupune suspendarea licenţei pe firmă pentru 30 de zile. ISCTR nu anunţă nicio instituţie din judeţul Vâlcea despre situaţia creată, Consiliul Judeţean Vâlcea şi Instituţia prefectului aflând de la transportator despre situaţia creată.

Foto: Vocea Vâlcii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

One comment on “MATDAN reia transportul! Patronul Matei și-a rezolvat din nou problemele în justiția... de doi lei!”

  1. anaf umbla dupa gainarii si pe ruta popesti otesani horezu pensionarul miron emanoil face cate zece transporturi pe zi fara sa plateasca impozit.are placutele de inmatriculare suspendate dar si-a luat alta masina si autobuzistilor ne rade in nas cu solentza AYL.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • PARTENERI MEDIA

  • © 2023 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe