Nu cumpărați de la Flanco! Vând produse stricate!

vineri, 22 iulie 2016

Flanco are mari probleme la Vâlcea cu calitatea produselor! Nu ştiu dacă şi în restul ţării, dar la Râmnicu Vâlcea, Marele Flanco oferă clienţilor produse de proastă calitate! Vă mărturisesc că am cântărit cu foarte mare atenţie dacă să scriu sau nu un articol pe această temă. În jurnalism există aşa un fel de regulă nescrisă - să te abţii să abordezi problemă de natură personală din pricină de subiectivitate. Am stat şi-am răbdat luni de zile în speranţa că se vor remedia problemele. Dar despre ce este vorba? În urmă cu aproape un an m-am mutat într-o locuinţă nouă şi-am fost nevoit să cumpăr din nou, începând de la lingură, tot ceea ce trebuie la o casă. Am ales, proastă alegere, să cumpăr produsele electrocasnice de la magazinul Flanco de la Kaufland, având în vedere că era situat foarte aproape de noul domiciliu. Prima dată am cumpărat un cuptor cu microunde, am ajuns acasa cu el, l-am băgat în priză şi a început să iasă fum. M-am întors la magazin şi angajaţii de-acolo, amabili, mi l-au înlocuit. Ulterior am achiziţionat un frigider, au venit băieţii cu marfa acasă, am avut inspiraţia să le spun să desfacă ambalajul. Surpriză! Frigiderul era lovit, tabla îndoită. L-am returnat, normal, mi-au trimis altul după aproape o lună de aşteptare. Am zis că am avut ghinion în cazurile respective şi am optat să cumpăr în continuare de la ei! Unde naiba mi-o fi fost capul!!! Am cumpărat cuptor, plită şi maşină de spălat vase tot de-acolo. După o săptămână s-a stricat unul dintre butoanele cuptorului şi s-a ars un cauciuc de la un suport al plitei. Mi-au adus şi alt cuptor. Ce să mai, probabil intuiţi, că şi maşina de spălat vase are probleme: nu spală bine, vasele miros îngrozitor. Ne-am plâns la Flanco, au trimis firma responsabilă de garanţie, au luat maşina i-au dat un reset şi... aceleaşi probleme. De vreo două luni, tot facem drumuri la Flanco, unde şeful de magazin ne spune că se remediază şi această problemă. Dar când??? Bani cheltuiţi, nervi irosiţi! Ce mai tura-vura este foarte clar că Flanco are probleme cu aceste produse, cât ghinion să ai?! Aşadar, vă sfătuiesc să vă gândiţi de două ori înainte de a cumpăra ceva de la Flanco!

Tiberiu Pîrnău

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

3 comments on “Nu cumpărați de la Flanco! Vând produse stricate!”

 1. Acelasi lucru am patit si eu cu o masina de spalat vase,care mi-a fost livrata cu usa lovita si pe care refuza sa mi-o inlocuiasca ,pe motiv ca am semnat de primire.Sunt dezamagit de Flanco

 2. Buna ziua. Imi pare rau ca am ajuns prea tarziu la concluzia ca flanco vinde produse de proasta calitate. In urmatatoarea ordine au fost achizitionate produsele de la flanco Botosani:

  1. Fier de calcar - s a stricat, curge toata apa din el
  2. Tv Sony - singurul care nu a avut nici o problema
  3. Masina de spalat - s a stricat de 2 ori, aceeasi problema
  4. Telefon htc one m7 - trimis de 4 ori la service fiind in garantie.
  5. Tableta Samsung - ieri a fost trimisa la service pentru a 2 a oara.
  6. Telefon samsung s7 edge - achizitionat de 6 luni. Urmeaza sa l trimit in garantie.
  7. Nu mai cumpar nimic de la flanco.

 3. Escrocherii Flanco. Nu cumparati de la Flanco ! vor sa scape de produse defecte cu tupeu. Daca ai primit coletul si nu l-ai verificat, te-ai ars ! Daca cumperi pe firma nu ai nicio sansa sa iti schimbe produsul, politica Flanco este sa arunce vina in carca ta, nu conteaza ca furnizarul livreaza un produs cu defect in cutie sigilata. Cu alte cuvinte Flanco poate sa vanda caramizi drept telefoane si daca nu deschizi coletul, apoi cutia si sa probezi produsul, e problema ta, cu toate ca nu este problema ta. Escrocii trebuie tratati ca atare. O sa-i dau in judecata.

 • PUBLICITATE

 • TRUSTUL 3 CONSTRUCTII
 • PARTENERI MEDIA

 • © 2023 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

  Web Design by DowMedia

  Ne gasiti si pe