De ce nu a fost INVALIDAT primarul din Băile Govora

duminică, 10 iulie 2016

 

Primarul reales al orașului Băile Govora, Mihai Mateescu, ar fi putut să fie invalidat de Judecătoria Râmnicu Vâlcea deoarece are problem cu legea: LUSTRAȚIA – a făcut poliție politică și a fost dovedit ca ofițer acoperit al fostei Securități, așa cum rezultă din Monitorul Oficial al României nr.305 (Anul XI), din 17 mai 2001, Partea a III – a, Publicații și Anunțuri, care poate fi consultat și pe site-ul oficial al C.N.S.A.S  București – și unde  Mateescu Mihai, fiul lui Dumitru și Maria, născut la data de 05.11.1954, în Popești – Vâlcea, este trecut că a desfășurat activități de poliție politică.

” Subsemnatul Mateescu Mihai, cetățean român, fiul lui Dumitru și Maria, născut la data de 05.11.1954, în comuna Popești, ( ) cunoscând prevederile art. 292 Cod Penal, cu privire la falsul în declarații, după ce am luat la cunoștință de conținutul Legii Nr. 187/1999, privind accesul la propriul dosar și deconspirarea Securității, ca poliție politică, declar prin prezenta, pe propria răspundere, că nu am aparținut acesteia, ca agent sau colaborator al organelor de securitate, ca poliție politică, în înțelesul art.5/alin. 1-5 din Lege”  menționează în declarația falsă dată la un notariat de Mihai Mateescu.

Și  crt.nr.5. FALSUL ÎN DECLARAȚII : de câte ori și-a depus candidatura pentru funcția de primar,  Mihai Mateescu a semnat o declarație falsă, mințind și declarând sub semnătură, că nu a colaborat cu fosta Securitate, desi acest fapt este de notorietate publică și poate fi verificat foarte ușor.

 

Dar președintele Judecătoriei Râmnicu Vâlcea, Bogdan Mateescu, fiul primarului din Govora, are mai multe unități de măsură când este pus în situația să aplice… legea!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

One comment on “De ce nu a fost INVALIDAT primarul din Băile Govora”

 1. ... "tot soareci mananca"...

  Fiindca, tot se vorbeste atat de mult despre "acoperitii" din justitie, care raspund unor comenzi speciale din partea "serviciilor" ...

 • PUBLICITATE

 • TRUSTUL 3 CONSTRUCTII
 • PARTENERI MEDIA

 • © 2023 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

  Web Design by DowMedia

  Ne gasiti si pe