Borza: În maxim 6 luni CET Govora va intra în faliment iar CEO în insolvenţă

sâmbătă, 23 iulie 2016

 

Borza: În maxim 6 luni CET Govora va intra în faliment iar CEO în insolvenţă

Remus Borza, respins, vineri, de către Adunarea Generală a Creditorilor a CET Govora, din funcţia de administrator judiciar al societăţii, a declarat pentru AGERPRES că în maxim "6 luni CET Govora va intra în faliment".

"Am fost învins de băieţii deştepţi din jurul CET Govora şi din jurul Complexului Energetic Oltenia. De fapt, de cei care aveau alte interese decât însănătoşirea acestei societăţi. Azi, Vâlcea a fost învinsă, din punctul meu de vedere, prevăd un scenariu sumbru, în maxim 6 luni CET Govora va intra în faliment, CEO va intra în insolvenţă tot în 6 luni iar CE Hunedoara va intra în faliment într-o lună. Eu am preluat CET Govora acum două luni cu 120.000 de lei în cont şi o las cu 58 de milioane. Am reuşit în două luni să aduc profit de 5 milioane pentru că am dorit să demonstrez că se poate face profit şi la o societate termo", a declarat Borza.

În urma cu două luni, judecătorul sindic a ales firma Euroinsol să se ocupe de insolvenţa CET Govora iar Remus Borza a fost desemnat administrator judiciar.

Vineri, Adunarea Generală a Creditorilor a respins onorariul de 30.000 de euro plus 5% din veniturile suplimentare solicitate de Euroinsol, implicit şi calitatea de administrator judiciar al lui Remus Borza, urmând ca săptămână următoare, judecătorul sindic să aleagă un alt administrator judiciar pentru CET Govora

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • TRUSTUL 3 CONSTRUCTII
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2023 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe